Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok! Nektek jó ha a pénisz kicsi, de fürge?
#4 #8 természetesen nem jött válasz a privátra (nem lep meg).
#13 köszönöm! A megbeszélt pénzt majd utálom amiért fényeztél! 🤣 Már a nevemből lehetne tudni, hogy az összes magas labdára rámegyek. (Eric Cartman és Peter Griffin a két legnagyobb S.ggfej). Valódinak tűnő, komoly problémás kérdésekre nem trollkodom. Néha igyekszem komoly választ is adni. Látjátok a válaszaim, nem egy alkalommal írtam teljesen komolyan, hogy fogadja el magát minden ember. Még itt sem tudjátok levetkőzni a frusztráltságotokat. Magatokra vesztek mindent... Szerintetek nekem nincs gondom az életben? De, van, mint mindenki másnak. Egy pillanatig sem itt keresem rá a megoldást, ide azért jövök, hogy szórakozzak. Nektek is azt kellene csinálni. Betegebbnél betegebb kérdések és válaszok vannak, ami ha nem igaz, akkor nem kellene magára venni a trollkodást, ha igaz, akkor pedig nem azon kellene fenn akadni ha valaki trollkodik a beteg elmén, hanem minél előbb segítséget kellene kérni. Teljesen őszinte leszek, lehet rám köpködni, utálni, gyűlölni... pont nem érdekel. Attól még, hogy én ezt az oldalt elhagyom, attól még a ti frusztrációtok nem fog megoldódni. Aki meg van elégedve magával egy pillanatig sem fog megsértődni a válaszaimon. Megsérteni pedig nem tudok, mert nem ismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!