Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi az a max korkülönbség lefelé, ami még belefér nektek?
Figyelt kérdés
Én oda vagyok azért ha a nő idősebb és csak kiváncsi vagyok egy kisebb átlagra, hogy nektek hol van az a bizonyos határ ami már nem fér bele.
Vagy esetleg ilyen nincs és csak azt nézitek, hogy mennyire érett a másik fél?
Külsőleg és belsőleg egyaránt.
Kort kérlek írjatok! Köszönöm!
tegnapelőtt 12:17
1/12 NemFogodKitalálni válasza:
Én nem szeretek, ha a pasi fiatalabb nálam. Legyen nagyon minimum 5 évvel idősebb. Se kapcsolatra, se szexre nem mennék bele nálam fiatalabbal.
27N
2/12 anonim válasza:
Sosem ismerkedtem fiatalabbal. Nem előnyös, ha a nő az idősebb egy komoly kapcsolatban.
3/12 anonim válasza:
komoly kapcsolatban nem előnyös de alkalmim volt már nálam idősebb nőkkel :P
4/12 anonim válasza:
Nem a személyiben lévő évszámot nézik hanem a kisugárzást egyben. Ettől a nők többsége még nem akar magánál jóval fiatalabb partnert.
5/12 anonim válasza:
1-2 év csak.Ha több lenne már kapnám a beszólásokat,hogy az öcsém. :)
6/12 anonim válasza:
A férjem 3 évvel fiatalabb. 22eve vagyunk házasok.
9/12 anonim válasza:
Ja bocs hogy levelé
Akkor max velem 1 idős legyen
Nállam fiatalabbak kösz nem
10/12 anonim válasza:
Lefele semmi. Felfele minimum 10, inkább 15. 33 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!