Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Volt már olyan, hogy a gyenge szex miatt szakítottatok a pasival?

Figyelt kérdés

Nem csak simán a méretre gondolok. Hanem gyenge fizikuma volt vagy valami, és nem tudott igazán keményen megdöngetni. Illetve mindig lankadt a farka, puha volt. Hamar elment. Nem akart naponta annyiszor szexelni ahányszor kívántad volna, és hasonlók.

Volt ilyen?

2024. jún. 16. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Nekem igen. Sokara allt fel neki felorat kellett szopjam utana mire jolett berakta es 2 perc se es elment

18l

2024. jún. 16. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
10-ből 9 kapcsolat azért megy tönkre mert nincs meg a felek között a szexuális összhang mennyiségben, vagy minőségben.
2024. jún. 16. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Igen, meg ha én leszopom, akkor részemről is elvárás, hogy kinyaljon…valakinek nem releváns, pedig az ápoltságra nagyon ügyelek és azt mondják “jócsaj” vagyok, szóval nem tudom mi lehet az oka pár pasinál
2024. jún. 16. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Barátom te jó szívvel benne maradnál egy olyan kapcsolatban ahol sz.r a szex?

Meddig maradnál olyan kapcsolatba (vagy vágnál egyáltalán bele), ahol azt várod, hogy húúú na majd most, vággyal teli vágsz bele, de a végén csak a kielégületlenség, a csalódottság érzése marad benned? Na látod...

2024. jún. 16. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elég magas a body countom és tudom, milyen a jó szex, így biztosan nem. Hiányérzetem lenne.
2024. jún. 16. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azok kerülnek lapátra akik csak futó kaland alapból.
2024. jún. 16. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen. Több esélyt is adtam neki, megpróbáltam mindent, de nem működött. Így elengedtük egymást, egyébként is csak szexkapcsolat volt.
2024. jún. 16. 22:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy 18 eves csajom, en 39 vagyok, de annyira nem volt vele joo a szex, h hiaba fiatal meg szeretett is lattam, egyszeruen alig birta par percig tartani magát már fájt neki, nekem meg ez nagyon kevés volt. Én szeretek rendesen dugni joo alaposan, sajna nem ment, akármennyire nagy dolog is majd 40 evesen egy 18 eves foleg ragaszkodo szep baratno, én ezt sajna igy nem birtam - szal csak ennyire fontos a jo szex és osszhang. Biztos van olyan férfi is, akinek ez elég lett volna és tökéletes.
2024. jún. 16. 23:36
 9/13 gabor49 ***** válasza:
0%
#8 te egy b*rom vagy eldobsz egy 18 éves csajt aki még ragaszkodik is hozzád
2024. jún. 17. 05:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Az általad írtak mind előfordultak.
2024. jún. 17. 08:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!