Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy csávónak miért sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csávónak miért sokkal izgatóbb hogy egy csaj lepippantsa, mint egy csajnak hogy egy csávó kinyalja?

Figyelt kérdés
Pl. diszkó wc-ben meg bokorban meg ilyen helyeken nem nyalás szokott lenni orálnál általában. Egy csajnak gondolom hogy nyalnálak sokkal kevésbé vonzó mint csávónak ha csaj mondja hogy leszopnálak.

2024. júl. 31. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
87%
Egy diszkó wcben meg bokorban hogy az istenben nyalja ki a nőt 😂 Ahhoz elég ballerinanak kell lenni.
2024. júl. 31. 21:40
 2/62 anonim ***** válasza:
93%
Diszkó wc-ben a nyalás kivitelezése sokkal bonyolultabb mint leszopni egy pasit.
2024. júl. 31. 21:43
 3/62 anonim ***** válasza:
61%
Állva nyalás pedig jó. Short, bugyi félre, a férfi letérdel.
2024. júl. 31. 21:51
 4/62 anonim ***** válasza:
92%
Ritka az a pasi aki ilyen helyeken nyal
2024. júl. 31. 22:01
 5/62 anonim ***** válasza:
69%

Mert a férfiak nem fognak csak úgy adni. Ők nem ilyenek, ők csak kapni szeretnek. A nőkbe meg ott a szolgalelkűség. Nekem nincs bajom a szopással, sőt, szeretem, de azért akárkit nem fogok.

A férfi így csak élvezkedik, nem kell semmit csinálnia, ennyi. Meg egy kicsit meg is alázza a nőt, hogx az kielégítetlen maradt. És ő az istencsászár, hogy valami ribi letérdelt elé, aztán sétáltak tovább.

A férfiak ilyenek.

2024. júl. 31. 22:13
 6/62 A kérdező kommentje:
Mittudomén letérdel, leguggol a csávó, vagy fűben hanyattfekszik a csaj, gondolom nem atomfizika. De olyat se hallottam még hogy csaj valaha mondja hogy egy nyalásra vágyik.
2024. júl. 31. 22:19
 7/62 anonim ***** válasza:
93%
Előző, jó suttyókkal lehettél eddig. Nem mindenki ilyen paraszt, van aki elkényezteti a párját minden téren, én szerencsére csak ilyeneket fogtam ki mindig.
2024. júl. 31. 22:19
 8/62 anonim ***** válasza:
76%
#6 Leápoltál valakit és ő nem nyalt ki ?
2024. júl. 31. 22:24
 9/62 A kérdező kommentje:
Olyan miért nincs például sosem hogyha nincs szépfiú a diszkóban, hogy a közepesekhez mennek a csajok oda, vagy valami barátzónás csávóhoz, hogy nincs-e kedvük nyalni viszonzás nélkül.
2024. júl. 31. 22:27
 10/62 A kérdező kommentje:
A csajok egójának miért nem esik jól hogy nyalt valaki aztán lepattintották.
2024. júl. 31. 22:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!