Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy a pasi nem vonzó de a csaj még is őt szereti vagy ez hülyeség?
Mi az, hogy nem vonzó?
NEKED nem vonzó!
A csajnak meg nyilván igen.
Miféle egybites agyhalottnak kell lenni, hogy valaki azt képzelje, minden nő ugyanolyan férfit tart vonzónak? (Vagy fordítva: minden férfi ugyanolyan nőt.)
Ez nem így működik.
Eddig én is azt hittem, hogy egy fullos nő csak nagyon jó vagy pénzes pasival (mondjuk ez így más) jön össze, de nagy meglepődésemre csalódnom kellett ebben a sztereotípiában, szerencsére az én "káromra". Én mondjuk átlag vagyok, a barátnőm viszont nagyon fullos, nem csak szerintem.
Az elején még én sem hittem benne, ezért nehezen is jöttünk össze, de ez van. :)
Egyébként meg az a fontos, hogy jól meglegyetek, szeressétek egymást, teljesen mind1 ki hogy néz ki ha jól érzitek magatokat együtt.
Nem így értettem
A nőcinek nem jön be a pasi de még is szerelmes bele ilyen van?
Nincs.
Ha nem jönne be neki, nem lenne szerelmes belé.
Olyan létezik, hogy valaki együtt van olyannal, akibe nem szerelmes: érdekből, megszokásból, kapcsolatfüggésből stb.
Félreérthető volt a kérdés...
Nem ilyen nincs, csak amit írt is az 5-ös.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!