Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek tág egy olyan nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tág egy olyan nő aki 17cm alatt semmit nem érez a farokból?

Figyelt kérdés
Kisfarkú incel vagyok 14 centivel akit már 3x megcsaltak egy dorongért.
2024. júl. 31. 18:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
14-cm nem olyan kicsi,az enyém 15-cm ez átlagos. Szerintem mással van a gond! Elöjáték korai magömlés merevedés,vagy valami hasonló. 15-éve vagyunk együtt a barátnőmmel de mindig a csúcsra tudom járatni.
2024. júl. 31. 19:02
 22/30 anonim ***** válasza:
84%

Szépen le lettél oltva kerdező! 😄 De szerintem megérdemelted.

A 19 centis dobhat üzit ide is, tetszik a kommunikaciója!

23L

2024. júl. 31. 19:13
 23/30 A kérdező kommentje:
Legalább nem hazudtok hogy csak a közel lóf@sz méretre mentek. 25cm-nél több is megy?
2024. júl. 31. 19:23
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

23

Undorító élőlény vagy...

2024. júl. 31. 19:26
 25/30 A kérdező kommentje:
#24 A nők tettek azzá. Ebben csak statiszta vagyok.
2024. júl. 31. 19:31
 26/30 anonim ***** válasza:

Ilyen agyrákot se olvastam még...

Engem a szerinted nagy dákóm ellenére is csaltak meg.

Ez nem csak ezen múlik.

18 cm és jó vastag is.

Mégis 5 év után a menyasszonyom félrekefélt.

Ő ilyen ennyi. Kíváncsiság, helyesebb pasi bármi lehet.

Nálunk a gyerektéma volt a baj. Ő már nagyon akart én meg nem annyira(nagyon fiatalok voltunk). Kidobtam és rá egy évre már terhes volt.

2024. júl. 31. 19:33
 27/30 anonim ***** válasza:
77%
Érezni a vastagságot érzi te idióta.
2024. júl. 31. 23:39
 28/30 anonim ***** válasza:
57%
17 hosszú 5 széles, van nagyobb is jobb is, de érzik a kémiát és ettől lesz igazán jó, melóban sok emberrel találkozok és egyiknek se azzal kezdem hogy mi van a gatyában, mégis el lehet jutni az ágyig úgy hogy jó is legyen. Volt barátnőm is sorozatban élvezett tőlem, mégis elkezdte más érdekelni úgy, hogy még azt sem látta mi van a másik gatyában, meg egy rohadék sem voltam akitől menekülni kellett volna, sőt még unalmas sem. Akkor most én is sírjak, vagy inkább keressem azt aki az én farkamnak örül? Inkább utóbbit választom, nagyobb a siker mint a sírással.
2024. aug. 1. 00:05
 29/30 anonim ***** válasza:

Enged el. A kérdező nem választ akar.

Az összes inc csak arra vágyik hogy a beteges “a világ összes nője összeesküdt ellenem pedig én tökéletes is vagyok “ fajta elméletét megerősítse. Ez simán a lúzer hozzá állás

2024. aug. 1. 05:59
 30/30 anonim ***** válasza:
#28 hmm🥰❤️ ez igazán hasznos válasz, őszinte vagy ez tetszik.
2024. aug. 1. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!