Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tág egy olyan nő aki 17cm alatt semmit nem érez a farokból?
Figyelt kérdés
Kisfarkú incel vagyok 14 centivel akit már 3x megcsaltak egy dorongért.2024. júl. 31. 18:06
1/30 anonim válasza:
"incel vagyok"
Itt vannak a bajok. A többi ebből jön
2/30 A kérdező kommentje:
Te is az volnál ha kis farkad lenne és szétcsalnának egy közel 20-as dorongért.
2024. júl. 31. 18:09
3/30 anonim válasza:
Oh, jaj! Kérlek, gondolkodj!. Ha valaki tág, akkor vastagabb farokra van igénye, ha hosszabb hüvelyű, akkor kell a hosszabb farok.
4/30 anonim válasza:
Engem is csaltak meg.
Ettől függetlenül nem lettem picsogó. Kezdj magaddal valamit.
5/30 A kérdező kommentje:
#4 De nem a farkad miatt csaltak meg. Az megint más
2024. júl. 31. 18:21
6/30 anonim válasza:
Én ilyen pasik csajait dugom a feleségem mellett. Igazából nem tudom mi a gondod. Ha te nem tudod kielégíteni arról nem ő tehet, hiszen van aki ki tudja. Azzal vagdalkozni, hogy "tág"... Ja. Neked az. Nekem nem. Te hisztizel, én dugom őket. Mégis mit szeretnél?? Hogy akit elvileg szeretsz, az nem kapja meg azt amit a többi nő is megkap? Vagy amit te is megkapsz amikor dugod, csak ahhoz már kevés vagy, hogy neki jó legyen? Nem illetek össze, ennyi az egész, de te elvárnád hogy élje az életét orgazmus nélkül úgy hogy neked azért legyen? Ez azért elég nagy szemétség nem gondolod??
7/30 anonim válasza:
"Ez azért elég nagy szemétség nem gondolod??"
Narrátor: Nem gondolja
"#4 De nem a farkad miatt csaltak meg. Az megint más"
Nagy távolság miatt. Amúgy a magyarátlag 16-18 között van
8/30 A kérdező kommentje:
#6 De elég lett volna szakítania is egy kamu indokkal. Te meg nem bírsz megmaradni 1 partner mellett? Valami jó Hpv-t összeszedsz azzal előrébb leszel.
2024. júl. 31. 18:26
9/30 A kérdező kommentje:
De szerintem 19 centis tuskó vagy úgyis akinek csak a farka az egyetlen dicsősége az életben.
2024. júl. 31. 18:31
10/30 anonim válasza:
" szerintem"
Ez a jó szó szerinted. Nézd én minden incelnek tudok valamit javasolni. Kezeltesse magát és minden nő egy qrva és össze esküdt ellenem dolgot enged el. Vagy ne de akkor költöz Iránba, Irakba, Afganisztánba vagy bármilyen iszlám országba ott ezzel nem találkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!