Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tág egy olyan nő aki 17cm alatt semmit nem érez a farokból?
8
Én még soha nem szedtem össze semmit, dr ha igen is mi közöd hozzá?
Idejössz a nőket gyalázni mert van saját akaratuk és nem hajlandóak a kielégülésed eszközei lenni... Minden csajjal akit a férje mellett dugok, sokat beszélgetek a témáról, egy kissebb fasz miatt még egyik se csalná meg. Hozzá jön még az önzőség, nemtörődömség, ha ki akarnád elégíteni a csajod, te is ki tudnád. Először mind érzelmileg ábrándul ki, utána enged a bugyijába mást. Volt egy szeretőm aki minden egyes randi elején ezt súgta a fülembe: "nyalj ki ahogy szoktál, utána azt csinálsz velem amit akarsz!" Ezt nagy farok nélkül is el lehet érni. Nem állítom, hogy nem élvezte amikor tövig nyomtam neki, biztosa számít. De nem csak kielégülest nem kap tőled a csajod, hanem figyelmet sem. Ha kapna, nem csalna meg. Így viszont meg is érdemled!
“ Magyarázni neked is könnyű a nagy f@szoddal”
Ez hízelgő hogy engem meglesel és tudod mekkora a farkam de csak a csajok érdekelne.
Amúgy 16-17 cm között van
Nekem 19cm. Megadhatod a csajod számát! 😉
#6 és #12 voltam
15
Szerinted mennyire érdekel, hogy te mit hiszel? Semennyire. Szánalmas ember vagy.
Béke veled! ✌️
Nálad toxikusabb ember nem sok lehet a földön, ez tuti. A 19es írhat nekem privit (ha akar)...
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!