Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogyan reagálnátok és mit gondolnátok arról,ha egy nő azt mondaná nektek,hogy nem dugtátok meg rendesen?

Figyelt kérdés

2024. júl. 31. 12:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Aki csak fekszik és tartja magát, neharagudj azzal én se tudok(akarok) sokat tenni. Mind1, én elmentem😀😀
2024. júl. 31. 13:32
 12/32 mantis religiosa ***** válasza:
82%
Ha hajlandó kommunikálni, és ad még egy esélyt, igyekeznék kiköszörülni a csorbát.
2024. júl. 31. 13:35
 13/32 anonim ***** válasza:
33%

Barom kérdés, mert nem mindegy, hogy egy BDSM prosti mondja, vagy a 16 éves barilánykád. Az sem mindegy, hogy milyen a kommunikáció, engem az exem rendszeresen k__vaanyáz, de az vicces, mást pedig egy rossz nézésért is kivágnék az utcára.

Ha neki a kovácsműhelyes dugattyúzás kell, akkor nem illünk össze, nem lenne 2. alkalom.

2024. júl. 31. 13:39
 14/32 Laylah ***** válasza:
100%

Egyszer mondtam ki, történetesen az első exemnek, hogy annyira nem volt eget rengető vele a szex (jellemzően nem foglalkozott azzal, hogy orgazmust okozzon), a csávó annyira magára vette, hogy hónapokig ezen agyalt, a frusztrációja kihatott a potenciájára még akkor is, mikor már másik kapcsolatba kezdett.

De elég itt végignézni a válaszokon, ki poénból, ki komolyan, de a többség erőszakkal fenyegetőzik, szóval a válasz a kérdésre: nem jól.

2024. júl. 31. 14:12
 15/32 anonim ***** válasza:
22%
Megdugatnám 5 kancigánnyal!
2024. júl. 31. 14:39
 16/32 anonim ***** válasza:
52%

14

A "megdugni rendesen" az nem biztos, hogy orgazmus hiányt jelent, hanem lehet, hogy durvább szexre gondolt a csaj. Ezért írtam az első választ, hogy pontosítani kell

2024. júl. 31. 14:41
 17/32 Laylah ***** válasza:
52%
16., én a "rendesen"-t úgy értelmezem, hogy az adott nő számára kielégítően. Hogy neki az orgazmusok száma, minősége, a tempó, a bevitt erő, az érzelmi igényei kielégítése, mennyi ideig érzi utána még, stb. számít-e annak, az egyénfüggő. A kérdés szerintem arra vonatkozott, hogy hogyan fogadják a pasik, ha negatív kritikával illetik a teljesítményüket.
2024. júl. 31. 14:54
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

17

Ezért kell kommunikálni. Hogy mindenkinek világos legyen, miről van szó, ne kelljen tippelni

2024. júl. 31. 14:57
 19/32 anonim ***** válasza:
20%
Ha isten nem tartotta fontosnak a női orgazmust, ki vagyok én hogy azt mondjam hogy téved?
2024. júl. 31. 14:58
 20/32 anonim ***** válasza:
36%

19

Ilyen hülye kifogást 😂😂😂

2024. júl. 31. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!