Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogyan reagálnátok és mit gondolnátok arról,ha egy nő azt mondaná nektek,hogy nem dugtátok meg rendesen?
Barom kérdés, mert nem mindegy, hogy egy BDSM prosti mondja, vagy a 16 éves barilánykád. Az sem mindegy, hogy milyen a kommunikáció, engem az exem rendszeresen k__vaanyáz, de az vicces, mást pedig egy rossz nézésért is kivágnék az utcára.
Ha neki a kovácsműhelyes dugattyúzás kell, akkor nem illünk össze, nem lenne 2. alkalom.
Egyszer mondtam ki, történetesen az első exemnek, hogy annyira nem volt eget rengető vele a szex (jellemzően nem foglalkozott azzal, hogy orgazmust okozzon), a csávó annyira magára vette, hogy hónapokig ezen agyalt, a frusztrációja kihatott a potenciájára még akkor is, mikor már másik kapcsolatba kezdett.
De elég itt végignézni a válaszokon, ki poénból, ki komolyan, de a többség erőszakkal fenyegetőzik, szóval a válasz a kérdésre: nem jól.
14
A "megdugni rendesen" az nem biztos, hogy orgazmus hiányt jelent, hanem lehet, hogy durvább szexre gondolt a csaj. Ezért írtam az első választ, hogy pontosítani kell
17
Ezért kell kommunikálni. Hogy mindenkinek világos legyen, miről van szó, ne kelljen tippelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!