Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok valóban a telefonjukhoz és a markuk magasságához mérik a férfi farkát, nőként alkalmaztad ezt a módszert?
Igen odateszi a telót, ha nagyobb jöhet a menet, ha a teló hosszabb akkor elteheti, és mehet haza.
Szóval előtte meg kell kérni a csajt, hogy mutassa meg mekkora telója van, ehez be tudod már lőnni a farkad hosszát. Ha nagyobb viheted, ha kisebb küld el mert úgy sem fog lefeküdni veled.
A férfi magasságát és a férfi kezét nézik sex előtt mert az terjedtel hogy aki magas és nagy kezű annak nagy a pélója.
Sex közben pedig érzik simán.
De a legbiztonságosabb a szopás mert tudják kitől fuldokoltak.
3-as.
A "méret" nem függ össze a magassággal, ez mondjuk furcsa, de így van.
Soha nem tettem oda a telefonom, vagy akár mértem meg valahogy. Elég jó a szemmértékem amúgy, de szerintem bármelyik csaj látja kb mi a helyzet, ha nem itta magát tacsra, vagy van benne más cucc.🤷🏻♀️🙈
Általában csak kézbe/szájba veszem aktus előtt, ott meg már minden kiderül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!