Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten a fiatal csajok 80%-a valóban dugással fizet?
2-es
Na de a nők azzal érvelnek hogy ők nem qrvák,és egyből nemet mondanak,néha még meg is pofoznak..
Hát, én a múltkor megpróbáltam megszexelni az önkiszolgáló kasszát, mert nem volt nálam pénz, se kártya, de nem hagyta magát a drága.
26N
2-es vagyok, már 50%-ra húzták le a válaszom, amikor én legalább a kérdésre válaszoltam, nem úgy mint más agyhalott ezen az oldalon.
Azt is tapasztalatból mondom, hogy aki tényleg ebből él, az háborodik fel legjobban egy ilyen ajánlaton. De egyébként is teljesen más hozzáállás kell ehhez mint a prostizáshoz. Inkább sugár kapcsolatban gondolkozz. Én sem tárgyként kezelem a nőket, sőt minden egyes alkalommal azt mondják pozitív csalódás volt velem. Én sem azért alkalmazom ezt a módszert mert ne tudnék barátnőt szerezni, de nem vágyom kapcsolatra. Így ha találok egy olyan lányt aki tetszik és meg is érdemli hogy segítsem, akkor kialakulnak ilyenek. Ő sem lesz kevesebb a szememben ezért, nem érdekel hogy kívülállók kit hogyan ítélnek el. Az emberek 80-%a egyébként is gázkamrába való, miért érdekeljen a véleményük. Sosem csaltam meg senkit, nőket is tisztelem, ez csak egy alkalmi dolog.
ma 12:08
Volt már ki irva itt kérdés 40-50-es pasikról,és ne tud meg mit kaptak amikor fiatal lányt akartak maguknak..
7-es
"sugár kapcsolatban gondolkozz."
Itteni rengeteg kommentelő ilyen kérdéseknél azt irta a témában hogy minden csaj prosti aki pénzt fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!