Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik az anált?
Figyelt kérdés
Megvan sértődve a barátnőm mert análba csináltuk. Azt mondta fájt neki. Akkor miért élvezte amikor csináltuk? Meg miért nem szólt közbe? Ennyire nem bízik bennem, hogy akkor kivettem volna.2024. júl. 28. 08:16
1/15 anonim válasza:
Mert lúzer vagy ha magadtól nem éred fel ésszel.
2/15 anonim válasza:
Az en parom kifejezetten szereti
3/15 anonim válasza:
Keress hivatásost, probléma megoldva.
Én egyszer vetettem fel az anál témát, de nem erőltettem, megoldom másokkkal
4/15 A kérdező kommentje:
1
Igen. Nem értem. Szex közben élvezte. Utána meg azt mondja fájt neki.
2
Lehet az lesz. Popsiba jobb a szex.
2024. júl. 28. 09:12
5/15 anonim válasza:
Van, aki szereti, van, aki nem. Ennyi.
6/15 A kérdező kommentje:
De miért csinálta úgy mintha élvezné?
2024. júl. 28. 09:54
7/15 anonim válasza:
Nana.. Az hogy a csajod nem tudja lekommunikálni mi baja, annak mi köze van a többi nő affinitásához?
Kérdezd meg őt. Nem lepődnék meg ha nem bízik benned, ha előbb fordulsz az internethez mint hogy megkérdezd, mi baja.
8/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Annyit mondott fájt neki. Kérdeztem tőle miért nem szólt közben. Arra már nem válaszolt
2024. júl. 28. 10:40
9/15 anonim válasza:
Ha jobb a szex seggbe akkor b.zuljál te fogyatékos...
Hivatásoshoz akarsz menni a barátnőd mellett? Sajnálom szegény lànyt hogy egy ilyen nagy dolgot mint az anál, ilyen degeneráltnak engedett meg. A bizalmába fogadott te meg megcsalnád egy prostival. Gratulálok te látens b.zi.
10/15 anonim válasza:
8. Szerintem ott az anál az a jéghegy csúcsa lesz akkor. Más probléma van amiért nem akar vagy nem képes megnyílni neked. Azt nem tudom, mennyire voltál ingerült mikor ezt megkérdezted tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!