Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,csajok, volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,csajok, volt már olyan, hogy az első randin oráloztatok?

Figyelt kérdés
júl. 22. 14:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Még randik sem voltak. Felszedtek leszoptam őket.

Ők is kinyaltak 🙂

Ez 1órán belül megvolt.

Bár nem volt tervezett,de taliztunk még azon a nyáron. Akkor is oráloztunk egymásnak.

De ilyen csak 3x volt. És nem egyszerre.

Azaz öszesen 6 alkalom.

Amúgy masodik randin van sex. Ha nem jó minek húzni egymás idejét...?

aug. 20. 23:33
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen változó van csaj akinek alap hogy legyen legalább valami petting van akinél meg kell idő míg megismeri a partnerét rendesen bár tapasztalataim szerint akik már első vagy második randin térdelnek vagy szétteszik a lábukat azok bevállalósabbak és a sexel késöbb sincsen gond.

21# nagyon is igazad van érdemes kipróbálni hogy a kémia mellett az ágyban is ok minden.

aug. 20. 23:59
 23/29 anonim ***** válasza:
Persze
aug. 21. 09:37
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt. Én nem szopok az első randin, sőt úgy általában sem. Ha orálról van szó, az csak az lehet, hogy a pasi kinyal.
aug. 21. 12:18
 25/29 anonim ***** válasza:
24es. Miért nem szopsz? Undorítónak találod, vagy megalázónak?
aug. 27. 08:08
 26/29 NTBS ***** válasza:
Itt a többség igen. A valóságban kicsit más a helyzet.
aug. 27. 17:35
 27/29 anonim ***** válasza:

Volt ra pelda van hogy szex is van de legkesobb a 2.-3. Randin lesz szex mert ha nem jo a szex akkor tok felesleges hitegetni a masikat

De ha hiszed ha nem randi sem kell ahhoz szorakozohelyen fel ora ismeretseg utan is szoptam mar vagy eppen szexeltem

aug. 28. 07:41
 28/29 anonim ***** válasza:
#25 Megalázó.
aug. 28. 08:45
 29/29 anonim ***** válasza:

megalázó örömet nyújtani a partnerednek ???

aug. 30. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!