Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek úgy egy szűz lánnyal, hogy úgy tennéd be neki, hogy nem látod az arcát?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nem a barátom, vagy ilyesmi, csak már nagyon szeretnék ezen túllenni, és ő megtenné. Viszont félek milyen lesz, és nem akarom, hogy lássa.😅
Ez nagyon nagy hülyeség?
19L
júl. 20. 11:51
3/26 anonim válasza:
Egy ideig engem is zavart, amikor elélvezés közben látja a partnerem az arcom. Rájöttem, hogy ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Élvezd ki, amit ki lehet êlvezni és ne foglalkozz ilyen butaságokkal.
4/26 A kérdező kommentje:
#2 nem vagyok csúnya, csak szerettem volna rendes kapcsolatot, de még nem jött össze. Szóval csak ezen a szüzesség dolgon esnék túl, és aztán a párommal szexelnék majd tényleg. Csak már kicsit feszélyez így a szüzesség ténye…
júl. 20. 11:59
5/26 anonim válasza:
Ne menj bele... szar élmény lesz. Ha már mindenáron azonnal túl akarsz lenni, olyannal tedd aki nem szétszakítani fog vagy hasonlók... utána baromi drága móka ám a pszihodoki rendberakni... 19 évesen szűznek lenni még abszolút nem gáz.
6/26 anonim válasza:
Hát ennél már cifrább dolgokkal is találkoztam, szóval ha neked ez a konfortos akkor igen. Én is rástresszeltem anno a szex témára, és nagy pozitív löket volt az első alkalom jó minetele, a későbbi önbizalmamhoz ilyen téren. Így ha neked ez kell ahhoz hogy elkezd a dolgot, és utána talán már minden gond nélkül élvezni tudd, akkor keríts egy megértő palit aki benne van így is aztán hajrá. :) 34/F
7/26 anonim válasza:
Az ötödik válaszoló vagyok, azt elfelejtettem mondani, fasziként írom ezt.
8/26 anonim válasza:
Kutya pózban nem látni az arcodat. De én elötte nagyon kinyalnálak!
9/26 anonim válasza:
Ez nagyon nagy hülyeség.
Egy hogy azért tennéd meg hogy túllegyél rajta, hogy olyannal aki nem szeret, kettő meg ez az arc nélküli dolog is nagyok bizarr.
Kitalált kérdés, jelentve
10/26 anonim válasza:
Ez butasáég! De milyen furcsa hogy a szűzlány kérdésekre összeröppennek a hozzászólók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!