Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős szűz fiúk (25+) akik itt kérdezösködtök, honnan veszitek hogy ha arra kerülne a sor, mentálisan képesek lennétek lefeküdni egy lánnyal?
Hallottam már lányoktól hogy az ilyen tipusú srácokba már annyi gátlás és félelem van hogyha odaállna elé egy lány még megcsókolni se merné.
( nem qrvára gondolok, hanem egy egészséges normális lányra, poénkodás elkerülése végett)
Hogy gondoljátok srácok ha beszélgetni nem mertek egy lánnyal akkor hogy feküdnétek le vele? Mert pl én már nem hiszem hogy képes lennék rá.
36/f szűz
"az ilyen tipusú srácokba már annyi gátlás és félelem van hogyha odaállna elé egy lány még megcsókolni se merné."
Nem baj az majd én megcsókolom...
N
5. Gondolom te írtál privátban nekem.
Ha igen akkor elmondom neked, hogy te sem vagy normális!
Be is másolhatom ide...
#9 ne haragudj de szerinted ezek életszerű "kifogasok"?
Kóma , meg vallás,szerelem? Egy kamasz fiúnál?
Ha viszont nem müködik a cerka akkor nincs miről beszélni.
Szerinted a potens férfi korosztály hany szazalékat teszik ki ezek az esetek? Kb 0,00001
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!