Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idős szűz fiúk (25+) akik itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős szűz fiúk (25+) akik itt kérdezösködtök, honnan veszitek hogy ha arra kerülne a sor, mentálisan képesek lennétek lefeküdni egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Hallottam már lányoktól hogy az ilyen tipusú srácokba már annyi gátlás és félelem van hogyha odaállna elé egy lány még megcsókolni se merné.

( nem qrvára gondolok, hanem egy egészséges normális lányra, poénkodás elkerülése végett)

Hogy gondoljátok srácok ha beszélgetni nem mertek egy lánnyal akkor hogy feküdnétek le vele? Mert pl én már nem hiszem hogy képes lennék rá.

36/f szűz

2019. aug. 1. 13:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Egészen sok balga teóriát tudtok gyártani azzal kapcsolatban, hogy valaki miért szűz "idősebb" korára.

Én 39 évesen vagyok szűz, férfi létemre, több okból is, pedig például nem vagyok impotens például. De ez engem például nem frusztrál, nem is nagyon érdekel. Vannak lány ismerőseim, van aki tudja, van aki sejti, van akinek fogalma sincsen.

Nem túl izgalmas téma ez nekem, de valamiért oltári kíváncsivá tesz mindenki mást. :D

2019. aug. 1. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem feltételezem ezt, fogalmam sincs mi lenne ha akkora csoda történne, hogy esélyem lenne szexre.

Eddig sajnos nem is fenyegetett ez a "veszély".

30F

2019. aug. 1. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
direkt oda írtam hogy szélsőséges igazad van nagyon kevés, de a nem jól működő szerszámot rendbe lehet hozni.
2019. aug. 1. 17:07
 14/17 A kérdező kommentje:

#11 és te úgy gondolod hogy ez normális ?

Az is hogy állítólag nem frusztrál?

Ha annyira nem érdekel a téma akkor miért reagáltál erre a többek között neked is szóló kérdésre ?

2019. aug. 1. 18:12
 15/17 anonim ***** válasza:
95%

"Normális"? A "normális" mindig az, amit a többség, a sokaság normálisnak tart. Mondhatnád helyette azt is, hogy átlagos, vagy azt, hogy középszerű, vagy mindennapos.

Miért kellene zavarjon, hogy nem vagyok olyan, amilyet a "köz", a többség "normálisnak" tart. Az emberek mind különböznek...ki ebben, ki meg másban. Ahány ember, annyi sors nem?

Másrészt meg azért írtam ide, mert megakadt a szemem a kérdésen. Annyi közöm van a témához, hogy én is ilyen állapotban vagyok.

De az állapot lehet ugyanolyan...de bennem különösebb frusztráció nincsen. Van nekem az életben célom, napi feladatok, munka stb nem érek rá frusztrálódni...van egy sor egyéb az életben, ami leköt.

2019. aug. 1. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem bármelyik srác a ki szűz 25 felett is minden fusztrációval együtt is le tud fektetni egy lányt, nőt. Csak próbálkozni is kell. Kapura lövés nélkül nincs gól.☺☺☺

39N

2019. aug. 1. 23:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 39 éves vagyok, és természetesen nagyon zavar ez az egész. És tényleg, én lelki, szorongásos beteg voltam mindig is, tehát ez egy következmény, mert ez az egész nálam nemcsak erre terjed ki, hanem sajnos élni sem tudok normálisan.

Hogy képes lennék-e arra, azt nem tudom, mert még nem voltam ebben a helyzetben. Azért nehéz elképzelni, mert ha eljutnék eddig, akkor az már azt jelentené hogy eleve nem vagyok ilyen. Vagy pedig hatalmas szerencsém lenne. Akit ez nem zavar ebben a korban sem, az szerintem jó eséllyel aszexuális. De ennek lehet olyan oka is, hogy valakinek nagyon nem előnyös a kinézete, vagy nem volt szerencséje. Nem kell minden esetben lelki problémára gondolni.

2019. aug. 7. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!