Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok lefeküdni a barátommal?
Fél éve vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretem, ő is engem. Nagyon vágyunk egymásra, de ha eljutunk oda hogy betenné egyszerűen nem megy be, hiába ujjaz előtte már 1 ujjal is fáj, 2 ujjat már nem is bírok. Van előjáték és síkosítót is használunk mert a fogamzásgátló miatt nehezen nedvesedek. Mi lehet ennek az oka és mit tudnék tenni? Szedek fogamzásgátlót, ez lehet amiatt? Megéri beszélni a nőgyógyászommal erről vagy elküld a francba hogy nem tud ezzel mit tenni? Kérlek hasznos tanácsokat írjatok, pláne ha valaki járt már így.
(Nőgyógyász nem vizsgált meg mert amikor felirta a fogamzásgátlót szűz voltam de ez hiába nem változott legközelebb már megfog, bár nem hiszem hogy megtud majd)
Lehet vaginizmus is
De nem art egy normalis kivizsgalas mert siman lehet h pl a nemi szerved nem a korodnak megfelelo. Vagy siman csak lelki oka van.
Azoval elaore zard ki a szervi bajokat, majd a mentalist es marad ami marad.
De ez eleg hosszu folyamat azert.
Addig is kezzel labbal szajjal. A behatolast felejtsezek el egy idore amig ki nem derul mi a baj.
Az a baj nálatok is hogy nem vagytok szerelmesek és nem kivánjátok igazából egymást, magyarul éretlenek vagytok még rá.
Ne erőltessétek a dugást, inkább csak pettingeljetek és orálozzatok.
Majd eljön az idő amikor már készen állsz te is erre.
Ha ezt folytatjátok akkor csak rossz lesz és egyre jobban rá fogsz görcsölni , még inkább nem fog ez menni.
Igen, érdemes beszélni a nőgyógyásszal. Hidd el nem te vagy az egyetlen
Esetleg pszichológust javasol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!