Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leszeretnék lefeküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszeretnék lefeküdni a barátommal?

Figyelt kérdés
Nagyon szűk vagyok és többször próbáltuk a 2 ujjal hogy megujjazzon de nagyon fájt vagy utána fájt nem is tudtam elmenni. Így mennyire fog fájni ha beteszi? Nagyon félek, mert nem kicsi neki. Mit csináljak hogy jó legyen?
2021. okt. 24. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Nyaljon élvezésig, hosszú legyen az előjáték
2021. okt. 24. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Nem kicsi? Szóval kimondottan vastag? Akkor bizony előfordulhat,h fájni fog. Mindig...

Sajnos halottam már ilyentől. Jó hír, h van úgy hogy csak az idegesség miatt szűk a nő annyira, h fáj neki

2021. okt. 24. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
33%

Hiába pontozod le a 2.-at, azért nem mindenki hülye .

Pedig nálad is az a baj hogy csak úgy szét akarod tenni a lábad minden érzelem nélkül.

Ha majd szereted és kívánod akkor nem lesz hiba , a tested is hozzá fog idomulni a szexhez.

Ha segít a lelki világodon ezt is lepontozhaztod.

2021. okt. 24. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Egy szűz lány szemében a nem kicsi lehet 13-14 centis átlag is. Vastagságra meg simán 4 centi is rohadt vastag nekik, pedig az átlagos. Szóval csínján a nem kicsi jelzővel kérdező. Nyalasd ki magad alaposan, ujjazzon egyel rendesen, aztán ha tocsog a lyuk, mehet be a bré.
2021. okt. 24. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszönjük, EMESE.
2021. okt. 24. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Felszeretnél felfeküdni vele az ágyra, hogy felszophasd?
2021. okt. 24. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök hogy hozzá járultam a lelki békédhez és letudtál pontozni.

De azt már látja mindenki hoygytéged sem az eszedért szeretnek.

2021. okt. 24. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit! A nem kicsit úgy értettem hogy 17cm és nem vékony.én csak félek ezért kértem tanácsot olyantól aki sokkal tapasztaltabb
2021. okt. 24. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!