Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinàljak ha nem merek lefeküdni a barátommal? Több infó lent
A problémám az az,hogy fehér bőröm van és hát bevallom nagyon sötét fekete szőrrel áldott meg a jó isten😅😬. A lábamon,karomon,derekamon és intim részen letudom szedni a szőrt és azzal nincs is problémám. Viszont a hasamon és a mellem körül is vannak fekete szálak. A hasamon epilálom és gyantázom,de ahogy leszedem a fekete szőrt a hasam többi részen a pihék látszódnak és elég hülyén néz ki hogy középen nincs semmi szőr a többi részen meg ott vannak a pihék…Na és a szőrbenövésről ne is beszéljünk…
A mellem körül is próbálom csipesszel szedni ami nagyon látszik de elég kellemetlenül érzem magam még így is. Félek hogy undorodni fog a barátom vagy látni fogja a szőrt és kiábrándul belőlem. Szerintetek mit csináljak? 19/l
Szerintem nem lehet olyan vészes...
De ha gondolod priviben küldj képet arc nélkül és véleményezem.
Ha tényleg olyan rossz, akkor esetleg lézeres szőrtelenítés (végleges)?
Persze tudom, az meg nem olcsó...
Köszönöm az eddigi “hasznos” válaszokat!
Ja és kedves utolsó! Senkit nem pontoztam le. Ellenben “igazad” van tényleg Csubakkát keresem de ha őt nem találom itt a sok olyan értelmes ember között mint amilyen te is vagy akkor megfelel a kozmetikusi ajánlat is,de persze csak akkor ha csak is tőled kapom az a kedvezményt,különben szőrös maradok és így az összes férfit elkergetem. Mondjuk nem is baj ha ilyen kisfiúkat elkergetek magam mellől ha ilyen az agyi szintjük mint neked. Remélem a barátnőd azért szeret téged így is🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!