Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit szólnáltok, ha a pasitoknak Rocco méretű pénisze lenne?
Roccot egyszer kipróbálnám,még így 60 évesen is.
De amúgy nekem nem jön be a túl nagy méret,általában fáj utána.
Nekem eleve kizáró ok a nagy pénisz (hosszra is és vastagságra is), szóval nem jutnék el odáig, hogy egy férfi ilyen mérettel a párom legyen.
Más meg biztos örülne neki - így jó, hogy nem vagyunk egyformák anatómiailag (sem).
Az én jelenleglegi barátomnak olyan, ha körbefogom a tövénél, nem érnek össze az ujjaim. Hosszra pontosan nem tudom, de hosszabb, mint a tenyerem+középső ujjam (ami 19 cm).
Elsőre sokkolt a látvány, soha nem voltam még ilyen nagy szerszámú pasival és nem gondoltam, hogy neki ilyen nagy (elég sovány alkat).
Féltem tőle, hogy fájdalmat fog okozni, de ő nem olyan stílusban tolja, mint Rocco és elképesztően élvezetes. Most már nem is szeretnék kisebb méretű pasival lenni,nagyon kényelmes, hogy akármilyen pózban vagyunk, sosem csúszik ki, oldalsó póz egyszerűen szuper, imádom, hogy kitölt, hogy mindig jól lehet érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!