Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lányok, ti hogybírjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lányok, ti hogybírjátok ha sokáig ujjaznak titeket? Le vagytok kötözve/fogva ilyenkor?

Figyelt kérdés

2024. júl. 19. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha kiirom lepontoztak. Maradjunk annyiban, hogy sokáig bírom.
2024. júl. 19. 18:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Pina ujjazásra gondoltam
2024. júl. 19. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Láncon vagyok olyankor
2024. júl. 19. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Lehet bírni, sőt élvezni is nagyon, de ne csak ujjazásból álljon a tudománya a pasinak.
2024. júl. 19. 18:29
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Bilincselve igen
2024. júl. 19. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Bilincselve szoktam lenni. Az ujjazást sokáig bírom, a csikló izgatástól hamar van orgazmusom, egy csikló orgazmus után hagy időt, mert ha folytatja ugyanúgy az már nagyon kellemetlen. Pár perc után lehet újra foglalkozni a csiklómmal. Elég sokáig él tudok így lenni.
2024. júl. 19. 18:42
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Ujjazást sokáig birom, csiklónál hamar orgazmusom van. Általában ilyenkor büntit kapok. Szinten nagyon érzékeny vagyok pár percig utána.
2024. júl. 19. 23:26
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Mi a bünti ilyenkor?
2024. júl. 20. 00:09
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

A szub lányok gondolom úgy bírják hogy muszáj 👌

Hasra fektetve, lefogva több pasi által, mondjuk én nem is tudnék moccani sem, gondolom tűrném szépen.

És egy egy kis paskolás is belefér.

Egy olyan videót láttam, de évekkel ezelőtt, hogy egy bomba csaj a szék alatt volt felsőtesttel, lábai pedig a feje fölé a szék ülőrészére volt kötözve. Így nagyon szép látvány volt a popója is……

Árammal ingerelte az ürge a talpát meg a combját, fenekét, meg ostorozta is közben. Össze vissza ugrándozott meg sikított a csaj.

Na és időnként alaposan megujjazta, de elég durván nyúlt bele. A végén meg csiklóizgatóval élveztette el.

Valamilyen xxx video, vagy trixxx.com oldalon volt, de azóta sajnos nem találom.

2024. júl. 21. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Egyik exemmel nagyban 69-eztünk amikor megfogta a csipőmet (ő volt alul persze), kidugta a nyelvét és egyszerűen megdugta vele a puncimat. Többször is ráhúzta a nyelvére a lukamat 😳

Nekem az ultragáz volt hogy az orra a fenekemhez ér és menekülőre fogtam.

De seggmániás is volt, egyszer addig ingerelte amíg ki nem nyílt és szépen megb@szta azt is. Első alkalom volt hátulról.

2024. júl. 21. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!