Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem volt orgazmusom úgy, hogy mással voltam egy légtérben?
A maszturbációval nincs bajom, nem használok játékokat csak a kezemet, de férfival sose volt orgazmusom. Orális szexnél inkább kényelmetlenül és gázul érzem magam 10-15-20 perc után, hogy inkább tovább lépek (olyan, mint mikor éneklik a Boldog szülinapot dalt te meg várod furán mikor lesz vége), behatolásos szextől meg akárhogy élvezem, mint a nők többsége nem tudok elmenni.
Van valami, amit tehetek én magamban hogy segíteni tudjak a jövő beli partnereimnek? Mert oké hogy tudom, hogy kézzel hogyan megyek el, 1: ők teljesen más szögben vannak, hacsak a hátam mögé nem ülnek hogy úgy csinálják nekem kézzel 2: általában nem a kezüket használják, hogy el tudjam magyarázni én mit és hogy szoktam
Nyalást nem mindenki szereti vagy tud elmenni tőle.
Ha kevés partnered volt, akkor ne hibáztasd magad.
Csiklóra szeretsz elmenni.
Több előjáték a csiklóddal?
Szex közben ingerled a csiklódat kézzel?
Más formájú farokkal próbáltad? Ami számodra jobban passzol és jobban ingerel.
Simán el tudsz élvezni, csak érzéssel kell csinálni.
Soha nem volt még olyan partnerem, akinek nem tudtam hüvelyi orgazmust okozni.
Sőt, az előző párommal úgy indultunk, hogy az orgazmus érzetében is bizonytalan volt, 0 önismerettel rendelkezett szexuális téren.
A kapcsolat előrehaladtával egyre könnyebben ért el egyre nagyobb orgazmusokat, majd mindennapossá vált hogy sorozatban élvez el.
Egyszerűen megtanultuk jól csinálni, én pedig nem adok csak egyet, ha tízet is lehet :P
#1: Mikor voltak partnereim volt, hogy direkt több hónapig nem nyúltam magamhoz. Mikor sincsi s kb heti egyszer szoktam...
#2: Volt már pár partnerem, mindenkinek más volt. Vannak játékaim is, de azok amúgy abszolút nem élvezhetőek
#4: Mit? Általában párkapcsolati témában beszélgetek, ide szerintem évente egy kérdést rakok ki
#6: Amikor magamnak csinálom, 95%-ban el is megyek, csak tudom milyen érzés...
"Soha nem volt még olyan partnerem, akinek nem tudtam hüvelyi orgazmust okozni."
😂😂😂😂😂😂
Halvány fogalmatok sincs, hogy mikor van egy nőnek tényleg orgazmusa és mikor csinál úgy. Tudom, mert teszteltem.
Sajnos azt nem tudom, neked pontosan hogy lesz, de sokáig nekem sem volt.
A jelenlegi párom, az elején azt mondta, hogy ő mindent meg fog tenni, hogy sikerüljön az orgazmus, mert szeretné. És ezt többször elismételte mindenféle helyzetekben. Aztán kb két hónapja voltunk együtt, mikor együtt fürödtünk, csak beszélgettünk, igazából szinte fel sem fogtam, hogy ez mennyire szexuális helyzet, hogy ott vagyok meztelenül, nekidőlve. Ahogy teljesen neutrális témákról beszélgettünk, elkezdett játszani a kezemmel, fel a karomon, akkor a nyakammal, a számmal, vizet csorgatott a mellkasomra, simogatott, a cicijemet, stb stb. Közben elkezdtünk mindenféle fantáziákat mesélni. És egy egész történetet kitalált, mert tudja milyen könyveket olvasok, és így mesélte miket képzeljek el, csukjam be a szemem, és csak éljem át. Nyilván közben már jócskán a puncimnál járt, iszonyat izgi volt, akkor a kádban kétszer elmentem, aztán köntösben átvitt a hálóba, és folytattuk a történet szerint. Anyám, azóta nincs megállás.😁
Szóval lehet neked is a lelki töltet, a mocskos fantáziák, az ellazulás, vagy bármi ilyesmi segíthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!