Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megyek el a páromtól?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátommal 3éve vagyunk együtt, és eddig soha nem mentem el tőle, de mástól sem. Nem értem mi lehet a baj, havonta nagyon ritkán egyszer masztizok, de akkor mindig sikerül. Mindig megjátszom az orgazmust, borzasztóan szarul érzem magam, de nemtudom mit tehetnék. Amint írtam nagyon ritkán maszturbálok nem hiszem hogy ez lenne a baj. 21ljúl. 17. 01:57
1/8 anonim válasza:
De az a baj, nem ismered te magad sem a tested, tanuld az orgazmust saját magadon utána a pasiddal könnyebb lesz. Nyalástól se szokott lenni?
2/8 anonim válasza:
Keresd fel a nőgyógyászod. Ő megmondja állhat-e ez mögött szervi probléma és mit lehet tenni. Ha nincs ilyen, akkor balfék pasikat fogtál ki. Cseréld le.
36N
3/8 anonim válasza:
A kommunikáció sokat tud ám segíteni ezesetben is. Mondjuk pl elmondanád a pasidnak az igazat, meg hogy mire vágysz...
4/8 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok. Őszintén szólva én már elengedtem ezt. Voltam vizsgálaton, hormonszint mérés, stb, semmi bajom. Ez nálam pszichés. Nincs és soha nem is volt jó kapcsolatom apámmal. Talán innen fakad. Vagy onnan, hogy egyszerűen egy ffi se tudja azt nyújtani, amire vágyok. A fantáziámtól eltérő legkissebb dolog is kizökkent. Ez van.
De nincs emiatt lelkiismeret furdalásom, ilyen vagyok, én elfogadtam magam, talán aszex vagyok vagy vm ilyesmi.
5/8 anonim válasza:
Többnyire fejben dől el, megfelelő lelkiállapot kell hozzá, el kell engednie magát az embernek, nem mindenféle egyéb baromságra figyelni, csak magára a szexre. Sokan azok közül is aki azt vallja hogy képtelen orgazmusra, csak ennyi hiányzik hozzá. Lehet lepontozni de ez az igazság.
6/8 anonim válasza:
Hogy sikerül magadnak orgazmust okozni (ez az első kérdés ez esetben)?
7/8 anonim válasza:
#4 Esetleg mesélnél arról, hogy milyen fantáziád van?
8/8 anonim válasza:
Kezdj el többet maszturbálni, fedezd fel magad. Ha te rájössz, hogy mi okoz neked örömet, hogy esik a legjobban, akkor a szexben is ki tudsz majd teljesedni. Tudsz majd segíteni a párodnak vagy te irányítani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!