Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodtam meg testileg a paromtol?
26 eves no vagyok, es megismerkedtem egy pasival, akivel az elejen minden tok jo volt, nagyon kedves es figyelmes volt velem, ki is alakult bennem valamifele erzelem iranta par het alatt, vagytam ra, vele akartam lenni stb, es valahogy ez az erzelem kb 2honapon belul atalakult bennem egyfajta undorra, mindenfele ok nelkul, nem tudok vele csokolozni, nem vagyom a kozelsegere, szexet sem kivanom mar vele. Ez mind nagyon rovid ido leforgasa alatt, pedig o vegig figyelmes volt velem, szeretett, es mindent megadott nekem amire egy nonek szuksege van.. soha senkitol nem kaptam meg ezt a torodest, mint tole.. nekem megsem kell ő.. nem értem magam, miert van ez? Miert nem kell a jo nekem? Azota szakitottam vele ez miatt, de erdekelne hogy masok mit gondolnak miert lehetett ez..
Koszi ha valaszoltok :)
"soha senkitol nem kaptam meg ezt a torodest, mint tole"
⬆️⬆️⬆️
Ezért.
Az ismerős mintákat keressük. Ezért esünk bele mindig ugyanabba a hibába, ezért pont olyan xar a házasságunk, mint a szüleinké, ezért mondjuk pont ugyanazt a gyereknek, mikor mérgesek vagyunk, amit mi is hallgattunk és utáltunk. Ezt ismerjük.
Az eszed tudja, hogy ez a jó neked, de a vonzalom nem kattant be, mert nincs az ismerős minta. Mikor legutóbb szerelmes voltál, vagy szerettél valakit (például a szüleid), ő hogy viselkedett veled? Hasonló viselkedés vált ki hasonló érzelmeket.
A másik lehetőség, hogy legközelebb hallgatsz az edzésre, és megalkudsz. Kialakítasz egy jó kapcsolatot, egy jóbaráti viszonyt, ahol van rendszeresen szex is.
"legközelebb hallgatsz az edzés
re"
Tessék? 😊
Igen, en is erre gondoltam, hisz amit a szuleimtol lattam, az mind elrettento pelda, mergezo kapcsolatok,bantalmazas, fuggosegek.. nem kaptam meg azt a szeretetet amit egy gyereknek akkor megkellett volna kapnia a szuleitol...
Az ezelotti leghosszabb kapcsolatom is borzalmas volt, veszekedesek, tobbszor nekem jott, drogfuggo volt es sajnos en is vele egyutt csinaltam, de azota en halaisten abba tudtam hagyni.. es en megis olyan nehezen valtam meg tole erzelmileg.. meg a mai napig egyebkent sokszor gondolok ra, holott tudom en nem ezt erdemeltem..
3#-nál nagyobb baromságot nehéz leírni.
Ha nem indulsz be az érintéséről, az illatától, latványától, sőt egyenesen taszít, akkor nincs meg a kémia. Majd mással meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!