Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodtam meg testileg a paromtol?
26 eves no vagyok, es megismerkedtem egy pasival, akivel az elejen minden tok jo volt, nagyon kedves es figyelmes volt velem, ki is alakult bennem valamifele erzelem iranta par het alatt, vagytam ra, vele akartam lenni stb, es valahogy ez az erzelem kb 2honapon belul atalakult bennem egyfajta undorra, mindenfele ok nelkul, nem tudok vele csokolozni, nem vagyom a kozelsegere, szexet sem kivanom mar vele. Ez mind nagyon rovid ido leforgasa alatt, pedig o vegig figyelmes volt velem, szeretett, es mindent megadott nekem amire egy nonek szuksege van.. soha senkitol nem kaptam meg ezt a torodest, mint tole.. nekem megsem kell ő.. nem értem magam, miert van ez? Miert nem kell a jo nekem? Azota szakitottam vele ez miatt, de erdekelne hogy masok mit gondolnak miert lehetett ez..
Koszi ha valaszoltok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!