Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőtől már undorodtatok meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtől már undorodtatok meg?

Figyelt kérdés

2020. okt. 11. 10:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem is egyszer.
2020. okt. 11. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ha átmegyek a Blaha vagy Nyugati aluljárón, akkor ez rendszeres.
2020. okt. 11. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Igen, sokszor bántott és alázott meg. Volt olyan is aki szimplán többször elárult. Egy idő után átment a szeretet közönybe és undorba. (Szexuálisan is. Pedig előtte nagyon vonzódtam hozzá, de egy idő után azt kezdtem el érezni, hogy nem kívánom és nem akarok rá úgy gondolni.)
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, sajnos!
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Te vagy a mindent megkettőző troll? Mihelyst valaki ír egy kérdést, te jössz, mint hős CopyCat, és csinálsz egy ugyanolyan kérdést a másik nemre.

Ez a kérdés is mostanában volt férfira.

2020. okt. 11. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:
2020. okt. 11. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen. Netes közösségből ismertem nagyon sok évig. Egy jó ideje undorítóan, közönségesen beszél a netes közösség nyilvános felületén, számomra gyomorforgatóan. Bár előtte se volt nagyon vonzó, az ilyentől (meg mert hozzám is elkezdett másképp viszonyulni) kicsit sem vonzó vagy érdekes már.
2020. okt. 11. 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen nő a munkahelyemen. Már meglátom idegesít. Az a fej, az a nevetés, a stílus, a hangja..

Még szívességet tettem neki. Akkor még nem ismertem annyira. Ennyit jelentett a dolog számára. Alám tett, kibeszélt a hátam mögött.

Szóval jellemre egy patkány. Egyetlen pozitív tulajdonsága van amit megismertem benne, hogy szereti a kutyákat, de mint írtam az ilyen nem ember, hanem egy köpönyegforgató rohadt patkány.

2020. okt. 11. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Igen, gyakran.

Amikor lelkileg alaz, bant, es olyan stilusa van, amit egy ferfitol sem toleraok. Vagy, ismerkedesnel jatszmazik vagy hisztizik, erzelmieg zsarol.

Vagy, amikor ferfias, karomkodi, bufog, es ordibal.

De engem a piasuveggel valo pozolas is undorit.

2020. okt. 11. 12:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor felsőbbrendűnek hiszi magát, mert szép (ami szubjetív, kinek mi a szép).

Vagy csak anyagi elvárása van, de értelmes kommunikációra is életképtelen, csak megjelenik és veszi a levegőt.

2020. okt. 11. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!