Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, veletek fordult már elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, veletek fordult már elő olyan, hogy a pasitok szex közben, az elélvezésnél a nagy erőlködéstől fingott egyet?

Figyelt kérdés
Velünk nemrég fordult elő egyszer, hát nagyban nyomtuk az ipart... A pasin láttam, hogy torzul el a gyönyörtől az arca és elkezdett elélvezni, majd a nagy erőlködéstől magömlésnél egy jó nagy elnyújtott öblöset fingott. Abba kellett hagynunk a szexet, mert mindketten röhögőgörcsöt kaptunk és percekig nem bírtuk abbahagyni a nevetést. Egyébként szeretem a párom fingszagát.

júl. 16. 19:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
nem csinálnék soha ilyen megalázást a barátnőmmel véletlen se, főleg nem mondanám hogy dupla megkönnyebülés, inkább szégyellném magam. igazi paraszt
júl. 16. 20:40
 12/22 A kérdező kommentje:
10# Te beteg vagy.. Orvost hívjak?
júl. 16. 20:41
 13/22 anonim ***** válasza:
18%

nem kell az vagyok☺️

sok palinak ilyen dolgai vannak. a szádba nem hugyozott szopáskor?

júl. 16. 20:44
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
Mi ez a baromság, mik ezek a hülye válaszok?
júl. 16. 20:49
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

“Egyébként szeretem a párom fingszagát.”

Ezt kifejtenéd, kérlek?

júl. 16. 21:41
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
A kérdést nem értem. A barom válaszokat főleg nem. Előfordul hogy elfingja magát az ember, a csaj meg ezzel tisztában van és nem egy fapicsa aki emiatt lelöki magáról a palit.
júl. 16. 22:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Furán ezek a válaszok bár a kérdés is az...erről amúgy miért kell kérdést kiírni?csak nekem van olyan érzésem h ezt egy pasi írta ki nem a nője? Kérdezőnek:ha szeretitek egymást nyilván őszinték vagytok és egy fingas a szex végén megnevettet és ennyi.
júl. 17. 07:03
 18/22 anonim ***** válasza:

17, ezeket a kérdéseket egy(-két) idióta írja ki. Természetesen srác(ok).

Így legalább figyelnek rá.

Szánalmas, de hát neki ennyi jutott.

júl. 17. 07:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Köszi 18as a megerősítést 😊meg jogogy anonim oldal!
júl. 17. 09:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem valahogy van valami izgató, szexi abban, amikor a pasim a magömlés pillanatában, az erőlködéstől fingik egy jó hosszú, rottyosat.. Ez olyan férfias, fickós. Ilyen egy igazi férfi! Én is beindulok rá. Meg azok a szagok... Mennyei! 🤩🤩
júl. 17. 10:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!