Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az oka, annak ha egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, annak ha egy férfi nem tud elmenni? Ilyenkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Már nem először fordul elő velem, hogy a partnerem (férfi) nem tud elmenni. Állva marad neki..

Bármeddig csináljuk, bárhogy próbálom (kézzel-szájjal) nem tud elmenni, de nem lankad le (egyáltalán nem).

Mi lehet ennek a hátterében?

A múltkor majdnem két óra erős szex után mondtam, hogy tartsunk egy kis szünetet, de nekem utána már bőven elég volt, féltem hogy begyulladok ott ezért kértem ne folytassuk.

Folytatnunk kellett volna? Mit tudok tenni ilyenkor?

ma 15:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem akkor szokott ilyen lenni, amikor direkt elhúzom a dolgokat, megszakítom az orgazmust, vagy többször megállok, hogy kicsit nyugodjak.

Ilyenkor egy kis pihenő után menni szokott. A 2 órás intenzív szex nagyon leterhelő, régen sajnos csak ilyen ment. Amikor folyik rajtad a víz, vagy már fáradt a lábad stb, akkor ezek nagyon zavaróak tudnak lenni abban, hogy elmenj. Szimplán elterelik a figyelmet.

ma 15:59
 2/15 A kérdező kommentje:
De miért csinálod ezt?
ma 16:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyen be annyi potencia növelő tablettát.
ma 16:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyet sem vettek be.
ma 16:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Lehet az az oka, hogy nem vagyok elég vonzó, szexi nekik?
ma 16:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem. Vannak olyan pasik akik nehezebben élveznek el.
ma 16:12
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
hát velem tuti nem lenne ilyen 🤣
ma 16:13
 8/15 StevenUp ***** válasza:

Elkepzelhető, hogy a kémia az oka. Ezt te tudhatod, hogy mennyire lehetsz vonzó számára. Vannak jelei.

Illetve lehet a potencianövelő mellékhatása. Attól még hogy te nem láttad, még vehetett be valamit.

De lehet szorongás is. Az mindenkinél máshogy jön ki. Van akinek fel sem áll ami még több szorongást okoz.

Illetve lehet az is hogy kevés inger éri. Esetleg túl tág vagy neki, vagy túl passzív.

Ezer oka lehet. De a legokosabb az ha beszélsz vele. Ha igazán szeret akkor nem fog mellébeszélni és ha megosztjátok a problémát, már kicsivel beljebb lehettek

ma 16:41
 9/15 anonim ***** válasza:

#2:

Mert szeretem kiélvezni, elhúzni a szexet. Mennyivel rosszabb lenne egy 3 perces menet, mint egy 15-20. Régen meg ugye ennél jóval hosszabb, na az volt amikor kidörzsölődött a barátnőm, hiába volt nedves.

ma 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem antidepresszánsoktól volt ilyen problémám.
ma 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!