Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen élvez el a barátnőm, mi lehet a megoldás?
A párom nehezen jut fel a csúcsra (az addig vezető úttal nincs probléma, csak az orgazmus nem tud összejönni sokszor), nem csak velem, hanem akkor is ha saját magának csinálja - ebből gondoljuk hogy nem feltétlen csak annyi a probléma hogy én nem csinálok valamit jól hanem nála is félre van programozva valami.
Nők akik voltak ilyen helyzetben, vagy férfiak akiknek a párja járt ebben a cipőben és sikerült átlendülni rajta, mi lett a megoldás?
Amíg saját magának sem tudja kitapasztalni, tőled végképp nem várható, hogy legyél gondolatolvasó. Nincs valamilyen rossz élménye akár a szexualitással vagy csak a testével kapcsolatban, akár kiskorából? Valamilyen gátlás?
Engem annak idején nagyon sokat terrorizáltak és emellett molesztáltak is tiniként, gyakorlatilag a negyedik (jelenlegi) partnerem az, akivel megtanultam magam tényleg elengedni magam és van orgazmusom... Pedig egy kivételével az előzőekkel is élveztem, csak az orgazmus nem jött össze.
Feltekered a futest,elkoltozol a szuloktol,hagyod h nyogjon ahogy neki jolesne,feszultsegmrntes legkort teremtesz ahol vagytok.
Ha volt olyan sokszor rendszeresen,h pont az elvezese elott hagytad abba bagy azelott mentel el,h o is el tufott volna,utana mar kislakul benne az,h az orgszmus kozelebe se jut veled mert megszokta w teste h ugyse tud elelvezni. Illetve ha ugy csinaltad rendszeresen,h szex utan aludtal ugy h o nem tudott elelvezni,kielehitetlenul hagytad,akkor is bevesodik az elmeny a reflexeibe.
Vegyel fel vmi segededzkozt ami nem enged elelvezni. Vagy szex elott csinald neki dildoval par orgazmusig. Au elso par orgazmus utan konnyenb ujabbakat elerni. Legyen lehetosege pisilni (wn-n)amennyiszer kell neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!