Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége nagyon szeret puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Vagy sok olyan is van, aki csak elviseli?
Na és a popsinyalással hogy vannak?
2024. júl. 16. 12:31
11/25 A kérdező kommentje:
Nem :(
2024. júl. 16. 13:12
12/25 anonim válasza:
Írj, nagyon szívesen kinyallak mindenhol. Négyes voltam.
13/25 anonim válasza:
Én is felajánlom a nyelvem a közjó érdekében 😋 8-as voltam 😁
15/25 anonim válasza:
Itt aztàn nem lesz gondod kérdező. Gondolom pm àradat van már :D Ha akarod egésznap nonstop nyalni fognak :D
16/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, hát ez pontosan úgy van, mint a szopás.
Állítólag (!) a nők annyira szeretnek és tudnak szopni, hogy csak na!
A valóságban kb 10 nőből 3-4 szeret igazán, élvezettel (!) szopni és ebből kb 1-2 tud jól.
Na, a férfiaknál is hasonló a helyzet.
17/25 anonim válasza:
Igen. Én is szeretek nagyon nyalni. Egy jó érzés tolt el hogy a barátnőm lábai között lehetek. Valamiért ő nem annyira élvezi. Azt mondja hogy jó érzés de nem tudna el élvezni tőle. Pedig én tényleg nagyon igyekszem.
Mostanában nem nyaltam már, mert ő sem szop le vagyis nincs viszonzás. Ezért inkább hagytam ha neki nem fontos
18/25 anonim válasza:
ha borotvált és nincs olyan szaga mintha 1 perce lett volna wc-n akkor igen...
19/25 anonim válasza:
Én csak a női lábakat kedvelem, így a talpnyali bejönne.
20/25 anonim válasza:
Szeretek puncit nyalni! Élvezésig szoktam.
De csak puncit! A popsi tabu! Az enyém is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!