Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége nem szeret csókolózni párjával, miután az orálisan kielégítette. Mi erről a véleményetek?
Nekem ezzel semmi bajom. Utána is ugyan olyan szívesen csókolom a párom, mint előtte. Szerintem nincsen ebben semmi… Közben nem a szájában tartogatja a spermát, ráadásul belőlem jött. Én sosem értettem ezt a felfogást…
31F
Az én férjem kifejezetten szereti.
31N
Velem szívesen smárol a párom utána is, sőt sokszor smárolásnál átadom ami a számban maradt.
22L
U.i.: Ne egyetek sok sajtot srácok
Engem az ilyesmi valahogy nem taszított soha, de az orális szex kapcsán már vannak aggályaim, hogy szeretném-e egyáltalán.
F
#7: Pont erre gondoltam én is.
Egyre többször látok olyat itt az oldalon, hogy valamire mindjárt ráfogják hogy b*zis... Például hogy az a heteró férfi aki szereti az anális szexet a párjával az b*zi, most meg ez... Nincs ezekben a dolgokban semmi b*zis ha nővel csinálja őket egy férfi!
A 2-es voltam
Rossz emlékeim/élményeim vannak amit nem tudok a szőnyeg alá söpörni és úgy tenni, mintha meg nem történt volna.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!