Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexchat után a pasi szó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexchat után a pasi szó nélkül eltűnt miután elment. Miért történhetett ez? Nem volt neki jó?

Figyelt kérdés
Küldtem neki pár képet és egy rövid videót. Egyszer már csináltuk,utána kedvesen elköszönt,de ma szó nélkül eltűnt. Ez így nekem elég rosszul esett. Vagy csak én vagyok túlérzékeny? Nincs köztünk amúgy semmi, csak barátság, de nyílván vonzónak találom.
júl. 14. 23:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne bánkódj! Majd lesz másik! f.
júl. 15. 03:51
 12/16 Nincstovább ***** válasza:
100%

Én amondó vagyok, hogy ha kölcsönös az érzés, még ha baráti is, akkor szakítasz a másikra 2 percet, hogy elköszönj, vagy legalább elnézést kérj, ha hirtelen le kellett lépned. Ezzel megtiszteled és nem tartod kétségek között. Szerintem az a pasi, akiről nem tudod eldönteni mit akar, kétségek között tart, egyszer kedves, máskor meg egy utolsó paraszt, az kuka. Senki ne sértődjön meg, de aki érett a szexre, még ha "csak" szexchatről is van szó, az arra is legyen érett, hogy tisztán kommunikáljon a másik felé. Értem, hogy csalódott vagy, azt is, hogy teljesen összezavar. Sajnálom, hogy így jártál. Szerintem ilyenkor a legjobb ellenszer, az ilyen "pasiknak" a közöny. Lehet kedveled és vonzódsz hozzá, de ő jelenleg csak "tárgyként" kezel. Ne alázd meg magad azzal, hogy figyelmet szentelsz neki. Kitartás, tudom, hogy ügyes leszel :)

32/N

júl. 15. 12:49
 13/16 BohócKolbász ***** válasza:
Azért tűnhetett el, mert megkapta amit akar. Megkapta a képeket, kielégült és most tovább áll. Netán az is lehet hogy több vasat tart a tűzben, és téged a zsebében tart ha szüksége van egy tartalék nőre.
júl. 15. 16:30
 14/16 anonim válasza:
Lehet, hogy beleakadt egy másik olyan nőbe, aki nyitott volt a dologra. A reakciói milyenek voltak az üzeneteidre, képeidre, és a videódra?
júl. 15. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Én csináltam ilyet 25 évesen egy 22 éves csajjal. Aztán megbántam. Talizni akart, élöben is szexelni velem, rohadtul be volt indulva messengeren sokszor sok orát telefonszexeltünk.

Öszintén…bánom, hülye voltam, mert ma már van palija és a csaj olyanokat is bevállal elmondása szerint, ami a jelenlegi páromnál tabu. Mindegy már, vissza nem tudom a dolgokat már csinálni 🤷🏻‍♂️

júl. 15. 18:16
 16/16 Zerge.999 ***** válasza:
én nem vagyok az az eltünős fajta....!
júl. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!