Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexchat után a pasi szó nélkül eltűnt miután elment. Miért történhetett ez? Nem volt neki jó?
Figyelt kérdés
Küldtem neki pár képet és egy rövid videót. Egyszer már csináltuk,utána kedvesen elköszönt,de ma szó nélkül eltűnt. Ez így nekem elég rosszul esett. Vagy csak én vagyok túlérzékeny? Nincs köztünk amúgy semmi, csak barátság, de nyílván vonzónak találom.júl. 14. 23:37
1/16 anonim válasza:
Ki akarta verni és miután kiverte, az már nem érdekelte, hogy neked is legyen orgazmusod esetleg és írjon még veled. Kell ennél több bizonyíték erre?
3/16 anonim válasza:
Hiába pontozgatják le, akkor is egy egoista gyökér, és az ilyen az ágyban, agyban se különb!
4/16 A kérdező kommentje:
Igen nekem is körvonalazódik a kép róla,hogy egoizmussal és areoganciával gondjai vannak, lehet jobb hogy így derült ki,mintha élőben történt volna. Kicsit megalázva érzem magam.
júl. 15. 00:05
5/16 anonim válasza:
Meg is alázott! De ebből te jöttél ki jobban!
6/16 anonim válasza:
Ha ilyet csinál és nem tőle vársz magyarázatod, hanem a néptől, akkor ott barátság sincs. Nyugi, neki tuti jó volt, inkább tedd fel magadnak a kérdést, hogy neked is az volt-e, ha ilyenen rágódsz.
7/16 anonim válasza:
Nevetséges, hogy valakinek segédkezel kielégülni online - nyilván nem tart téged semmire egy ilyen ember, mert különben rendesen találkozna, ismerkedne veled, utána meg meg fullban a naíva, hogy lelépett... Nem is kellett volna mást várnod! Ennyire kellesz, egy farokfacsarásra, fogd fel. Megtörtént, utána nem számítasz. Értékeld már többre magad és ne küldözgess senkinek szexuális képeket a neten! Nem is érdemlik meg az ilyen szociálisan alulfejlett egoista aljanépek hogy egyáltalán szóba álljon velük valaki.
8/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy kérdőre vonom legközelebb ha rám ír, vagy egyből kellett volna?
júl. 15. 00:24
9/16 anonim válasza:
Pont erre hajaz, hogy te fogsz utána kullogni. Dehogy is keresd. De ha keres, akkor jössz te és átnézel rajta!
10/16 anonim válasza:
A játszmátos fajtátoknak nagy taps kéremszépen! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!