Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? A barátom megujjazott,majd idővel közben pisilési inger jött rám Gyorsan el futtam a wc-re de amint pisilni akartam nem is jött pisi.😑 Akkor ez az orgazmus lett volna,amit én megszakítottam?😯
Figyelt kérdés
júl. 13. 21:56
2/17 A kérdező kommentje:
Yay ne! Most kezdhetem előlről!
júl. 13. 21:58
6/17 anonim válasza:
Na ezért érdemes masztizni…
Én aztán pontosan tudom milyen az orgazmusom, és hogy lehet elérni, csak pasim nincs.😄 Ilyen az élet…
8/17 anonim válasza:
Attól tartok, igaza lehet azoknak, akik azt vetették fel, valóban megszakítottál egy folyamatot. Milyen gondolatok voltak benned, mitől tartottál?
Sztem ne aggodalmaskodj, előbb tapasztald ki, mi vár rád!
9/17 A kérdező kommentje:
Mivel pisi inger volt nem akartam beégni és elszaladtam.
De hiba volt
júl. 14. 10:54
10/17 anonim válasza:
#9 ez sokunknál ilyen. De csak a puncidban érzeted, a hasadban nem, igaz? Masztiztál orgazmusig valamikor? Gondolom nem szoktál ezek alapján, de próbáltad már?
#7 amúgy meglepően keveset😄
(#6 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!