Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akit a párja elhanyago...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akit a párja elhanyagol,hogyan oldja meg, hogy kielégüljön? Nyilván ha nem akarja otthagyni mert van rá oka (család, gyerek stb.)

Figyelt kérdés
júl. 13. 17:06
 1/8 Nincstovább ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy egy férfi, akit elhanyagol a felesége, de nem akarja elhagyni🤷🏼‍♀️
júl. 13. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretővel.
júl. 13. 17:38
 3/8 Nincstovább ***** válasza:
100%

Nem feltétlen a megcsalásra gondoltam. Van aki kitart évekig, mert reménykedik benne, hogy egyszer jobb lesz…

júl. 13. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

#3 Igen, en is kitartottam. Évekig csak maszti volt, de nem lett jobb. 4 év után lett szertetőm.

2-es voltam.

júl. 13. 17:46
 5/8 Nincstovább ***** válasza:
68%

Miért nem váltál el inkább? Nem csesztetésből kérdezem, komolyan érdekel😊

júl. 13. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Kolleganőm megoldja szeretővel. Jól teszi,nehogy már csak a mocskos férfiak léphessenek félre. Anyagi oka is van nyilván,hogy nem válik el.
júl. 13. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Azért, amiért sok más férj és feleség sem borít. Mert a szexen kivül jól megvagyunk. Gyerekünk van. Nincs hangos veszekedés, egymás "ölése". Családként funkcionálunk s ezt nem veszem el a gyermekemtől. Ha hangos vitákkal és állandó stresszben élnenk, biztosan kilépnék, hiszen nem akarnám, hogy olyan közegben nőjön fel a fiam. Így viszont maradok.
júl. 13. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
2-es voltam. Ez lemaradt.
júl. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!