Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyesmire rászoktatni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesmire rászoktatni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy elég szép csajt. Nagynehezen sikerült összehozni egy randit is vele. Majd a következőt is, és le is feküdtünk.

És tök jó volt minden, viszont első estén, nőkre nem jellemző módon, a dugás felénél ő megfogta a farkam és áttette a fenekébe.

Ott és akkor ez tetszett, mert szeretek női feneket nyalni vagy dugni...

De a punit azért jobban bírom.

Viszont jött a következő együttlétünk, amit már úgy indított, hogy bekente síkosítóval a farkam, meg a fenekét is és egyből se ggbe akarta.

Így is lett, láttam hogy élvezi, viszont ez bennem kérdéseket ébresztett.

Úgy gondoltam, hogy utána járok.

Elvittem egy klassz helyre kajálni, aztán 2 pohár bor után rátértem, hogy imádom a fenekét, ha csak eszembe jut feláll a farkam. Csali.

Elmondtam még hogy ez milyen ritka, nem igazán hétköznapi, honnan jött ez neki stb.

Nevetett de rá is harapott a csalira.

És akkor itt elmesélte, hogy ő 15 éves korában összejött egy pasival, aki volt vagy 35 éves és csak úgy dugtak, hogy a pali se ggbe rakta a kiscsajt..

Később együtt is éltek 8 évet ebben a formában, 1 éve szakítottak és azóta nem is volt senkivel csak velem.

Tehát a csajnak a szerelmeskedést az jelenti ha keményen se ggbe van dugva. Neki ez a normális.

Tényleg létezhet ilyen basszus? Hogy fiatal korától erre van szoktatva és neki ez a normális?

Miután elmesélte, megköszöntem az őszinteségét koccintottunk, csókolóztunk, de azóta úgy gondolok magamban rá, hogy "a beteg csaj".

2024. júl. 13. 14:54
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

40.

Te magadat sajnáld. Ne engem és ne a gyerekem.

És igen.

Van 1 kislányom. Ő a mindenem.

És ő ha rajtam múlik nem lesz egy átlagos buta pi csa...

Ha mégis az lesz.. Én ugyanúgy szeretni fogom őt.

2024. júl. 14. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!