Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyesmire rászoktatni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesmire rászoktatni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy elég szép csajt. Nagynehezen sikerült összehozni egy randit is vele. Majd a következőt is, és le is feküdtünk.

És tök jó volt minden, viszont első estén, nőkre nem jellemző módon, a dugás felénél ő megfogta a farkam és áttette a fenekébe.

Ott és akkor ez tetszett, mert szeretek női feneket nyalni vagy dugni...

De a punit azért jobban bírom.

Viszont jött a következő együttlétünk, amit már úgy indított, hogy bekente síkosítóval a farkam, meg a fenekét is és egyből se ggbe akarta.

Így is lett, láttam hogy élvezi, viszont ez bennem kérdéseket ébresztett.

Úgy gondoltam, hogy utána járok.

Elvittem egy klassz helyre kajálni, aztán 2 pohár bor után rátértem, hogy imádom a fenekét, ha csak eszembe jut feláll a farkam. Csali.

Elmondtam még hogy ez milyen ritka, nem igazán hétköznapi, honnan jött ez neki stb.

Nevetett de rá is harapott a csalira.

És akkor itt elmesélte, hogy ő 15 éves korában összejött egy pasival, aki volt vagy 35 éves és csak úgy dugtak, hogy a pali se ggbe rakta a kiscsajt..

Később együtt is éltek 8 évet ebben a formában, 1 éve szakítottak és azóta nem is volt senkivel csak velem.

Tehát a csajnak a szerelmeskedést az jelenti ha keményen se ggbe van dugva. Neki ez a normális.

Tényleg létezhet ilyen basszus? Hogy fiatal korától erre van szoktatva és neki ez a normális?

Miután elmesélte, megköszöntem az őszinteségét koccintottunk, csókolóztunk, de azóta úgy gondolok magamban rá, hogy "a beteg csaj".

2024. júl. 13. 14:54
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

10.

És te ezt betartod?

2024. júl. 13. 16:06
 12/41 anonim ***** válasza:
Be
2024. júl. 13. 16:08
 13/41 anonim ***** válasza:
20%
Mindenkinél más az értékrend és másképp látja. Az biztos hogy ilyen nő olyan ritka hogy helyedben azonnal eljegyezném és örülnék hogy ilyen szerencsés vagyok!!
2024. júl. 13. 16:09
 14/41 A kérdező kommentje:

13.

A fenéket ritka.

A nők szeretik se ggbe.

Viszont a tálalása a dolognak nem mindegy,mert ott dől el, hogy beteszed e oda vagy nem.

De itt nem ez a kérdés.

Mert egészen más szitu, havi egyszer megperverzkedni a nőd fenekét.

Meg egészen más az hogy heti 5x se ggberakod.

2024. júl. 13. 16:17
 15/41 anonim ***** válasza:
87%

Hát a barátnőim közül én vagyok az egyetlen aki szereti seggbe, nem is csinálták soha. És én is max hetente vagy kéthetente 1x engedném. A minden alkalommal nekem sok lenne, mert annyira meg nem igénylem. A legutóbbi párom nem szerette az anált, így nem is csináltuk soha. És nem volt hiányérzetem.

Szexeltetek úgy hogy végig punciban vagy? Vagy minden alkalommal átkerülsz popsiba?

2024. júl. 13. 16:27
 16/41 anonim ***** válasza:
Azta.
2024. júl. 13. 17:04
 17/41 A kérdező kommentje:

15.

Igen.

Direkt úgy nyaltam, hogy csak a punciját, a fenekét kihagytam.

Aztán csókolóztunk és simogattam a puniját ő meg a farkam.

Aztán hozzádörgöltem a farkam a punijához és be is tettem.

A sóhajaiból hallottam hogy élvezi.

Aztán elkezdtem keményebben dugni kutyapózban.

És feltünt, hogy ha ebben a pózban döngetem, akkor puniba olyan hangosan óbégat, hogy be kell csukom minden ablakot.

Viszont ha se ggbe rakom, az neki egy ilyen feladat és csöndben van.

És csikló orgazmusa is van.

Múltkor nyaltam a puniját, közben vertem a farkam és oda élvezett az arcomra.

Utána bekapta a farkam, elélveztem, aztán hozzámbújt és ezt mondta

-ezt minden nap megteheted velem ha akarod.

2024. júl. 13. 17:11
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Jó oké ez már így nekem is fura.

Nem értem. Olyan mint egy élő szexjáték. "Azt csinálsz velem amit akarsz, a te élvezeted a fontos".

15 vagyok

2024. júl. 13. 17:27
 19/41 anonim ***** válasza:
94%
#mesemondó
2024. júl. 13. 18:06
 20/41 A kérdező kommentje:

18.

Igen.

Lényegében ez van.

Ő azt akarja amit én.

Ha elmegyünk kajálni, már meg sem kérdezem hogy ő mit akar, hanem kirendelem azt amit szerintem akar.

Ez pedig szórakoztató, élvezetes, de a végletekig magányos dolog.

Tehát ugyanolyan magányos vagyok mint előtte.... Csak most itt van velem valaki akit megdughatok.

De ő nem lelki társam, nem a barátom,... Csak egy eszköz.

2024. júl. 13. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!