Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyesmire rászoktatni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesmire rászoktatni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy elég szép csajt. Nagynehezen sikerült összehozni egy randit is vele. Majd a következőt is, és le is feküdtünk.

És tök jó volt minden, viszont első estén, nőkre nem jellemző módon, a dugás felénél ő megfogta a farkam és áttette a fenekébe.

Ott és akkor ez tetszett, mert szeretek női feneket nyalni vagy dugni...

De a punit azért jobban bírom.

Viszont jött a következő együttlétünk, amit már úgy indított, hogy bekente síkosítóval a farkam, meg a fenekét is és egyből se ggbe akarta.

Így is lett, láttam hogy élvezi, viszont ez bennem kérdéseket ébresztett.

Úgy gondoltam, hogy utána járok.

Elvittem egy klassz helyre kajálni, aztán 2 pohár bor után rátértem, hogy imádom a fenekét, ha csak eszembe jut feláll a farkam. Csali.

Elmondtam még hogy ez milyen ritka, nem igazán hétköznapi, honnan jött ez neki stb.

Nevetett de rá is harapott a csalira.

És akkor itt elmesélte, hogy ő 15 éves korában összejött egy pasival, aki volt vagy 35 éves és csak úgy dugtak, hogy a pali se ggbe rakta a kiscsajt..

Később együtt is éltek 8 évet ebben a formában, 1 éve szakítottak és azóta nem is volt senkivel csak velem.

Tehát a csajnak a szerelmeskedést az jelenti ha keményen se ggbe van dugva. Neki ez a normális.

Tényleg létezhet ilyen basszus? Hogy fiatal korától erre van szoktatva és neki ez a normális?

Miután elmesélte, megköszöntem az őszinteségét koccintottunk, csókolóztunk, de azóta úgy gondolok magamban rá, hogy "a beteg csaj".

2024. júl. 13. 14:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul ilyen. Nem beteg, csak ezt szokta meg.
2024. júl. 13. 14:57
 2/41 anonim ***** válasza:
67%

De jó olvasni, hogy te a puncit jobban szereted! Ritka férfi vagy, bár te is át leszel most szoktatva.

És igen, a lány ezt szokta meg, meg lehet ott van benne egyfajta szervilisség, hogy akkor ő átadja neked s.ggét, mert te ezt akarod. Mert ezt látta a volt pasinál.

2024. júl. 13. 15:09
 3/41 anonim ***** válasza:
13%
Hamarosan aranyér , pelenka minden jàtszik....
2024. júl. 13. 15:10
 4/41 anonim ***** válasza:
84%

Akkor punciba érdekesebb lehet neki, csak megszokásból tette át a másikba. Lehet, hogy egy pár alkalom csak pinába kicsit kizökkentené az análból, bár azt ezek után mindig szeretni fogja.

Könyebb rávenni a vaginálisra, mint akinek a vaginális a normális, s az análtól fél/undorodik vagy egyszer-egyszer megteszi, de kellemetlennek érzi.

Ha te szereted az anált, akkor egy tökéletes csajod van, akivel bármelyikbe lyukba csinálhatjátok

2024. júl. 13. 15:17
 5/41 A kérdező kommentje:

4.

Ez oké.

De én az alapvetően normális embereket szeretem.

Nem pedig azt hogy adott egy eltorzult szexualitású, aki akár normális is lehet.

Én nem vagyok nevelő.

Készen akarom azt, amivel elégedett vagyok.

2024. júl. 13. 15:24
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ki kell rúgni...
2024. júl. 13. 15:26
 7/41 A kérdező kommentje:

Amúgy ez mennyire jellemzó már nem?

Hogy álmodozol valakiről, udvarolsz neki.

Az elnédben felépítesz róla álmokat, ábrándokat, hogy ő az..

aztán kiderül hogy ő csak valaki más idomított szexuális

háziállatkája.

És akkor boldog csak, ha te is ekként kezeled. Nem lelki társként.

Hanem attól élvez el ha egy Szexuálisan megalázott senki lesz.

2024. júl. 13. 15:32
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

De ő ezt nem úgy fogja fel, hogy ő akkor egy szexuálisan megalázott senki lett. Ha 15 éves volt amikor összejött ezzel a 20 évvel idősebb emberrel, akkor ő kvázi így szocializálódott szexuálisan.

Lehet annak az embernek volt rossz emléke/élménye, és ezért preferálta az anált.

De ettől függetlenül, nem az van, hogy neked kell átnevelni. Hanem mond el a lánynak, hogy te a vaginális szexet szereted, és szexeljetek így. Ha pár alkalom után sem lesz neki jó, akkor még mondhatod neki, hogy vége.

2024. júl. 13. 15:43
 9/41 A kérdező kommentje:

8.Ismerem már magam..

Túlságosan jó csaj ahhoz, hogy elengedjem,aztán megint heteket, hónapokat böjtöljek dugás nélkül.

Tehát megtartom őt mindenképpen.

Plusz ő tud viselkedni társaságban, szépségesen szép, tehát meg is lehet jelenni vele.

Csak van ez az érzés.

Mikor teljesül egy kívánságod.

És Boldognak kellene lenned, de valahol csalódott vagy.

2024. júl. 13. 15:58
 10/41 anonim ***** válasza:
Ezert nem szabad almodozni senkirol
2024. júl. 13. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!