Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csillapítható a szexuális vágy?
Szóval a kontextus, hogy 19 éves lány vagyok, szűz. Aki nekem tetszik, annak én nem tetszem, más meg nem nagyon van a láthatáron. Komoly kapcsolatot szeretnék, de már iszonyatosan kivagyok “szexuálisan”. Szinte tök normálisan rám néz egy pasi, és én beindulok…😓 Állandóan ilyeneken fantáziálok, meg álmodok, de már nagyon zavar. A srác aki tetszik állandó vendég az agyamban. Nagyon kellemetlen.😅
Mielőtt ezt írnátok, szoktam masztizni, de semmit nem segít, csak még jobban kívánom, hogy pasival legyek.
Tisztességes nők, akiknek nem volt szexkalandjuk, se egyéjszakás, se semmi ilyen, ti hogyan bírtátok ki? Mi a praktika erre?😅 Csomóan élnek szex nélkül, valami kell legyen…🙈
Már szörnyen zavar a dolog, és szégyellem.
Látom sikerült rosszul fogalmaznom.:) A srác aki tetszik, nem az ágyamban állandó vendég (soha senki nem volt még úgy az ágyamban:D), csak fantáziálni szoktam vele…
Nem akarok szex nélkül élni, van aki ezt is kérdezte tőlem, asszem privátban. Csak várok a jó emberre.
Van tartásom, a csak szex ajánlatokat elutasítottam mindig is. Csak már nagyon nagyon vágyom a szexre, de akkor sem fogok bárkivel lefeküdni.
Maszti közben van orgazmusom, nem tudom honnan jött le, hogy nem. De akkor sem elégíti ki azt a vágyat, hogy egy férfivel legyek.:)
A többieknek köszönöm a segítséget!:D Játékszerem is van, de sokkal jobban vágynék arra, hogy egy férfi esetleg orgazmusig nyaljon pl. Ez van.
Jó hát fogadd el, hogy ez idő lesz.
Lehet , hogy 1 nap míg megismersz megfelelő társat, de lehet , hogy 1 év.
Azon kívül akivel fantáziálsz, van bárki aki tetszett eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!