Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/23 Rocco20 válasza:
Szerinted?
A hegynek melyik végén voltál? A hegyén vagy talpán?
3/23 anonim válasza:
Szerintem megbeszélés kérdése. Nem azt mondom óvakodj a többi nőtől mint az áspiskígyótól, de azért mégis nemi szerv. Nem véletlen tartozik bele a fehérnemű által takartba.
A testi érintés talán nem megcsalás. Ölelés még úgy ahogy, puszi, na de csók szerintem már igen.
4/23 anonim válasza:
A tettlegesség már csak hab a tortán. A valódi megcsalás már a cselekvés kivitelezéséhez vezető önző szándéknál elkezdődik.
5/23 anonim válasza:
Ááááá dehogy! Még az sem megcsalás ha igy élvezel el és jön a gyerek is. Olyankor gyerektartást sem kell fizetned, csak be kell bizonyitanod, hogy csak a hegye volt benne:-)
6/23 anonim válasza:
Ahh, én imádom csak a makkot betenni és úgy ingerelni a csajszit!😍
10/23 anonim válasza:
igen 6-os ez jó élmény.. a szingliségnél biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!