Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsi/alsó átlag férfiak honnan merítenek bátorságot ismerkedni akár sérülések után is?
Légyszi, ne trollkodjatok, komolyan érdekel.
Én is hasonló cipőben járok és én például sehonnan. Folyamatosan az van bennem, hogy úgyis vagy elhagy vagy a hátam mögött valami acél dorongú studdal vadulnak.
Az egyik barátom is a te cipődben járt.
Segítettem neki, és becsalogattam egy olyan hármasba, ahol én túl nagy voltam a csajnak, viszont nagyon jól szopott. Néhány ilyen alkalom után már önbizalommal telve felhőtlenül csajozott, és már nem érdekelte a kisebb mérete sem, mert rájött, hogy nem a méret a lényeg, és a nagyobb fasz talán nagyobb hátrány, mint a kisebb, amit viszont jól tud használni a gazdija.
Van egy kib@szottul jóképű haverom, akinek szintén nem nagy
cerkája van, de ezerrel csajozik a srác, és például az egyik barátnőmet neki passzoltam le.
Ahhoz képest, hogy majdnem kétszer akkora vagyok mint ő, a csaj élvezi bele a szexet, ezt igazolja az is, hogy még mindig együtt vannak, még én sem tudtam egy menetre sem visszacsábítani az exem, pedig barátok maradtunk a szakítás után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!