Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 anonim válasza:
Semennyire! Az zavaróbb,ha be vagy feszülve emiatt és lekorlátozod magad.
13/20 anonim válasza:
Mihez képest?
Milyen magas , hány éves milyen alkat?
Amúgy kb 100% hogy semmit nem befolyásol 5-7 kg sőt még jó is popsira cicire pocira.
De ha megmutatod jobb választ adok.
14/20 anonim válasza:
Nyugi itt senkinek nem probléma.
De 5-7 kg 160-170 cm közt nagyon is látszódhat. Főleg ha az hasra megy.
15/20 anonim válasza:
Az még semmi.
Egyékbént én a telt, kövér nőket is kedvelem, szóval nekem akár még előny is lehet. Sovány nőkkel csak akkor állok le, ha egyébként szép az arcuk meg nem annyira karó a testük. :)
17/20 anonim válasza:
Észre se lehet venni.
Amúgy mihez képest plusz? A BMI index felső határértéke+7?
18/20 anonim válasza:
Az nem is nevezhető túlsúlynak. És a legtöbb csajnak jót tesz egy kis plusz kiló, nem értem, miért harcol mindenki, hogy csontsovány legyen...Nekem, és sok más férfinek is, a kerek, nőies formák jönnek be.
19/20 anonim válasza:
Elégge mert akár le is dolgozhatnád, persze könnyebb beleszarni az egészbe.
Ebből az 5-7 kilóból lesz 20-25 mert mégjobban belekényelmesedsz, meg különben is, fogadjon el olyannak amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!