Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kaptatok már megjegyzést a kis péniszméretekre lánytól?Mit mondtak?
Rengeteg csajom volt mert helyes fiú vagyok
De! 9cm!! eddig minden lány kinevetett
Engem is eddig 2* nevettek ki, pedig nem is kicsi.
Egyszer akkor nevetett ki, egy elvileg nagyon tapasztalt nő, amikor jöttem ki a zuhanyzóból… Ahol együtt tudtunk lenni kettesben, ott csak hideg víz volt, nagyon hideg.
De én meg úgy éreztem, hogy büdös vagyok (ezt szerintem nehezen állapítja meg magáról az ember objektíven), ezért muszáj volt bevállalnom.
A hideg víz hatására lelankadtam és össze is ment a szerszámom… És amikor mentem be a szobába meztelenül, a partnerem hangosan kinevezett.
Azért próbálkoztunk a szexel, de nekem ezek után nem lett olyan tökéletes az erekcióm.
A másik alkalommal is a nyugalmi állapotom nevették ki, nem tudom hogy pontosan mekkora, de nem nagy, pedig amúgy ha rendesen felállítják akkor 15.6-15.8 cm, ami még mindig nem hatalmas, de biztos hogy nem számít kicsinek, full átlagos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!