Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak ti nektek belefér közös zuhany edzés után a haverokkal?
9. Minden nap ide pofánkodnak a melegek és különböző kérdésekkel és válaszokkal provokálják a jó érzésű heterókat és ez is az.
Mint ahogy a kiváncsi heteró leszopna-e, hasonlók.
Úgy hogy nézz a kérdés mögé is .
11
jó hát léteznek kíváncsi heterók, nekem is felajánlotta már nem egy srác ...
13
hogy mi? :) most akkor belefér meg nem is vagy mit akartál mondani?
amúgy meg bele persze, hát mégis mi a frász van egy tusolásban? eskü a kérdést se értem. hát középiskola első óta tusolunk együtt osztálytársakkal, edzőtársakkal, akkor pont itt ne férne bele? vagy ezt hogy képzeljem el? nem tusolok, nehogy meglássa a haver, és inkább haza megyek izzadtan? mire gondolsz?
7 éves koromtól sportolok, elég furcsa lenne, ha szégyellnénk magunkat egymás előtt meztelenül az öltözőben, zuhanyzóban.
Ráadásul, tiniként már a juniorokkal öltöztünk egy öltözőben, és csak egy közös válaszfalal nélküli zuhanyzónk volt a felnőttekkel. Úgyhogy elég hamar természetessé vált mindenki számára, hogy a csapattársakkal való zuhanyzás közben mindenki lát lát mindenkit, és senki nem tud (d nem is akar) elrejteni semmit sem a többiek előtt.
Sokat hülyülünk egymással, szivatjuk egymást, és nem nagy cucc ha valaki már régen ürített és feláll a fasza. Nem igazán a szégyellősségükről híresek a férfi sportolók.
Ma pl. reggel a strandon sem vártam egy szabad bódéra, hogy átöltözhessek, hanem gyorsan ledobáltam a cuccokat magamról, és gyorsan felvettem magamra a speedomat a haverok körgyűrűjében.
Aki idegen látott közben, nem panaszkodhatott a látványra, a haverok számára pedig nem volt újdonság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!