Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalós lányok, ha találkoztok a buliban egy 14/4-es férfivel és már nem vagytok szomjasak elkülditek inkább a mérete miatt?
Figyelt kérdés
Mit szoktatok ilyenkor mondani, vagy hogyan kell ezt elképzelni?2024. jún. 28. 09:23
1/9 anonim válasza:
Na és honnan tudják, hogy akkora neki? Vagy te ezzel nyitsz, hogy “helló, 14 centis a cerkám”
2/9 A kérdező kommentje:
Mikor oda kerül a sor, arra gondoltam
2024. jún. 28. 09:26
3/9 anonim válasza:
Honnan a francból tudjam a méretét abból hogy ránézek?
4/9 anonim válasza:
Honnan tudnám mekkora? Nincs a táskámban mérőszalag, meg egész mérő készlet.
De minden pasinak aki emiatt aggódik azt szoktam mondani, hogy szarja le, és tanuljon meg figyelni egy nőre és kielégíteni még az aktus előtt. Ugyanis a legtöbb nem tud csak az aktustól elmenni. Nem, akkor sem ha egy 20/6-os hímtaggal van “jól megk.rva”, ez egy tévhit. Figyelj rá, elégítsd ki, és nagy eséllyel nem fogja érdekelni a méreted.
5/9 anonim válasza:
Egy bepiált, bevállalós csajt ez pont nem fog érdekelni akkor és ott! Szexelni fog, mert szexelni akar! Tapasztalat.
6/9 anonim válasza:
Ha esetleg oda kerül a sor akkor már mindegy de részemről nem lesz több találkozó.
7/9 anonim válasza:
Részegen szerintem nem küldenének el ezért, mert nem fognák fel. Józanul már valószínűbb.
8/9 anonim válasza:
A buliban a csajok először beengedik a puncijukba a farkam és csak nyögés közben gondolkodnak, hogy ez most nagy nekik vagy kicsi vagy pont jó, nekem ez a tapasztalatom.
9/9 anonim válasza:
Aki már részegen eljut addig, hogy lássa a farkad az bele akar ülni, és magasról lecseszi, hogy mekkora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!