Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szexeltek már 19-20-as méretű pasival, ha utána csak átlagos mérettel találkoztok (15-16cm) az érzés közel sem lesz ugyanolyan?
Figyelt kérdés
2024. febr. 4. 05:51
1/7 anonim válasza:
A hüvely nem tágul egy pénisz méretétől. A tágulás csak szex közben tart.
2/7 anonim válasza:
Valóban közel sem olyan.Nem jó,soha többet lóf@sz,csak normális,átlag emberi méret. Nekem nagyon nem jött be.
3/7 anonim válasza:
És ezt minden nap 100-szor megkell kérdezni. !!
Agyadra ment a fütyi méregetés.
Azt használd ami van , úgy se tudsz mást.
5/7 anonim válasza:
1es nagyot tevedsz. Tart a tagulás. Elég vastag vagyok meg nagy. Regebbem dugtam egy férjes asszonyt. A ferjenek eleg kicsi volt. Tartott 1 2 honapja a kapcsolatunk kb mikor erezte h a ferjebol annyit sem erez mint eddig plusz a ferjenek is feltunt..... errol ennyit
6/7 anonim válasza:
#5 Pontosan. Egy idő után visszaáll, de nem egyből.
7/7 anonim válasza:
A tágulás a nem izgalom miatt jön létre a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!