Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta hidegebb az idő, ugyanolyan kanos maradtál, mint mikor nyári hőség volt?
Figyelt kérdés
Mivel nyáron ugye jobban nekivetkőznek a nők, míg pl. kabátban kevesebbet látni belőlük.
Ez befolyásolja, hogy mennyire gerjedsz rá egy-egy nőre?
2023. nov. 12. 12:15
2/15 A kérdező kommentje:
1, szóval ugyanazt a nőt télikabátban is pont ugyanannyira megkívánod, mint pl. valami nyári szerkóban.
2023. nov. 12. 12:20
4/15 anonim válasza:
Egy jó nő télikabátban is jó nő :D
5/15 anonim válasza:
#2 persze.Nincs is jobb mint a hidegben bebújni valami meleg helyre.Ezek szerint te télen nem szexelsz?
6/15 A kérdező kommentje:
5, dehogynem.
Csak ha mondjuk egy random pasi meglát télen az utcán az vajon ugyanolyan hatást vált ki belőle, mintha egy nyári napon találkoztunk volna?
2023. nov. 12. 12:30
7/15 anonim válasza:
#6 Kérdező... nekem például sokat számít az arc, ha meglátlak és tetszel, akkor két kabát is lehet rajtad, biztos, hogy felkelted az érdeklődésem :D
8/15 anonim válasza:
Egy jó csaj pulóverben meg télikabátban is jó csaj. Télikabátból is lehet kapni csinos nőies karcsúsított fazont, egy testre simuló, rugalmas anyagú pulóver nagyon szexi tud lenni.
9/15 anonim válasza:
Nem vágyom kevésbé a szexre, de nekem alapból tök szokott kelleni, minthogy a "random" nőt meglátom és akkor vele már szexet képzeljek el vagy kívánjak..
10/15 anonim válasza:
Kanosabb vagyok, mivel nyáron a sok jó csaj inkább csak elrontja a kedvemet, hogy mennyi szép lány van, de én egyiket sem tudom megkapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!