Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, melyiket vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyiket vagytok a leghajlamosabbak visszautasítani, ha találkoztok vele?

Figyelt kérdés

2023. aug. 11. 23:05
A kérdező szavazást indított:
Nagyon kicsi, 13 cm alatti pénisz
Nagyon nagy, 20 cm feletti pénisz
Mindkettőt visszautasítanám
Egyiket sem utasítanám vissza
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Mindkét véglettel volt már dolgom, de sose farok alapján választottam pasit, hanem azzal éltem, ami az adott pasinak volt. Max. nem lett tartós, de nem a farka miatt. A mostani párommal viszont nagyon szerencsés vagyok, az övé tökéletes.
2023. aug. 11. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Annyira vicces és tipik, hogy sok csaj, aki ilyen kérdésekre válaszol, ilyen kötelező záradékként odateszi a végére, hogy a „mostani páromé viszont tökéletes, vele a legjobb eddig a szex”, hogy bevédje magát az állófqszú srácok privijeivel szemben (= ne írj rám, mert van lövőkanom, és még abban a fázisban vagyunk, hogy minden jó, még nem untuk meg egymást és nem kacsingat egyikünk se kifelé). De ezt nem bántásból írom, 1-es, csak olyan kötelező elem lett ez már, mint a „Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!”.

A másik meg – de ez már filozófia – az ember az éppen aktuális partnerével általában mindig megéli a tökéletességet, ez a szerelem meg a szexuális vonzalom. Szóval a korábbiak, akik most visszatekintve nem olyan tökéletesek, mint a mostani, akkor éppen olyan tökéletesek voltak (mint a mostani).

2023. aug. 12. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:

2: 8 éve vagyunk együtt a párommal. És hidd el, objektíven is ritka jó farka van, átlagos felső régiója hosszban és hozzá jó vastag. 😉

De amúgy tényleg benne van, hogy nem kérek privit, ennek ellenére kaptam egy csomót.

2023. aug. 12. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

3

Akkor pont, mint az enyém ;)

De, ha egyszer vége lesz, és összejössz egy másik pasival, akkor meg az övé lesz a tökéletes és ritka jó farok „objektíven”.

2023. aug. 12. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Direkt a nagyon nagyokat (20+) keresem úgyhogy azok bármikor jöhetnek, nincs felső határ. A 15 cm alattiakat viszont nem tudom élvezni.
2023. aug. 13. 06:50
 6/7 anonim ***** válasza:
#1Nem a méret számít, de a barátodnak, aki ek tökéletes, pont átlagtól nagykbb és vastag farka van... :D
2023. aug. 13. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
6: Úgy látom, nem tudtad értelmezni, amit írtam. Nem írtam, hogy nem számít a méret. Azt írtam: soha nem az alapján választottam partnert. Hidd el, még soha senki gatyájában nem kotorszásztam az első randi előtt, de még az első csók előtt sem. A mostani páromról sem tudtam, hogy mekkora van neki, mielőtt ágyba kerültünk volna. Elsőre nem is örültem neki, hogy nagy mérettel áldotta meg a sors, kifejezetten megijesztett, de idővel megtanultam nagyon élvezni.
2023. aug. 13. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!