Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas, vagy kapcsolatban lévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas, vagy kapcsolatban lévő nők, van olyan férfi akivel beszélgettek akár a neten vagy talalkoztok és beszélgettek, mert megértitek egymást egy hullámhosszon vagytok? A párotok tud róla, vagy titokba csináljátok? Miért lett ilyen beszélgetőpartner?

Figyelt kérdés
ápr. 4. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
35 éves nő vagyok és szoktam találkozni egy 26 éves sráccal akivel egy városban lakunk. Többször is találkoztunk már és tud róla a férjem, ismerik is egymást.
ápr. 4. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
😱😔
ápr. 4. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elkezdtem valakivel talizgatni, mert a parom megcsalt. Kifejezetten bosszu szexre kerestem partnert.
ápr. 4. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van, de nem beszélgetőtársnak nevezném. Csak néha beszélünk még ritkábban írunk esetleg telefon.

Azt hiszem ez csak vágyakozás marad.

ápr. 4. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van, de csak itt megy a levelezés.

Nincs titokban tartva.

Vannak hasonló dolgok az életünkben.

ápr. 4. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Van haverom akivel időnként telefonon beszélünk, de semmi szexualitás. Férjem tud róla.

Olyat akivel izgalmasabb beszélgetés is szokott lenni, olyat itt ismertem meg. Na, róla már nem tud.

ápr. 4. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Nőknek szól a kérdés, de ha mégis érdekelhet a fordított helyzet.. volt egy ilyen partnerem, az egyik páromnak mondtam és felesleges hűhó volt belőle meg láttam rajta, hogy igazából zavarja és igazából tök feleslegesen izgatta magát

A következő páromnak már nem mondtam meg, úgy voltam vele hogy minek.

Személyesen kontakt volt ez és mindenről is volt szó

ápr. 5. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!