Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 év körüli nők többsége tényleg nem hajlandó az orális szexre?
Hülyeség.
45F vagyok,az összes nőm (40-50 korosztály) imádta adni is,kapni is,pedig volt egypár az utóbbi években.
51 vagyok és mindent szeretek adni :-)
Van párom nem válaszolok senkinek, ne irj!
Ezt én a 18-24 éves csajoknál tapasztaltam...
Már csak 40+-os nőkkel kavarok, nincs tabu igazából, szóval én azt mondom, hogy pont az ellenkezője.
Imádják a phaszt!
36/F
Sajnos fel kell készülni a legroszabbra is.
40 fölött még csak csak, de 50 fölött már nagyon nehéz olyan nőt találni aki igazán élvezi és szereti is a szexet.
Nem csak az orálisat, hanem egyálltalán magát a szexet.
Aztán persze sokszor ez azért is van, mert az addigi pasijai nem úgy bántak és foglalkoztak veke ahogyan kell, és megútáltatták vele a szexet.
Kellő bánásmóddal ez a szikra még talán lángra robbantható.
Egy igazi kihívás 50 körül szexéhes nőt találni.
Sajnos nekem is az a tapasztalatom hogy 45 fölött sajnos a hölgyek már semmit nem akarnak…
És 45 éves pasi vagyok És csak sétára mozira utazásra találok valakit de szexelni nem akar sajnos szinte senki..:
Értem én hogy fontos a közös program természetesen számomra is de a szex is egy kapcsolat része a jó szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!